Posodobitev 3. septembra 2021: posodobljen register IBCLC je zdaj na voljo

(Update as of September 3, 2021: Updated IBCLC Registry Now Available — Slovenian)

Javni register IBLCE je bil posodobljen tako, da vključuje posodobitve certificiranja iz aprila/maja 2021 pri pregledu IBCLC in ponovno certificiranje s strani CERP od 1. avgusta 2021.

Za IBCLC, ki morajo preveriti svojo certifikacijo pri svojem delodajalcu ali drugih deležnikih, ki želijo preveriti tiste, ki so IBCLC, vam priporočamo, da uporabite ta vir. Če delodajalcu posredujete povezavo in številko poverilnice (L-#), bodo lahko sami preverili vašo potrdilo. Stran lahko tudi natisnete.

Potrebujete pomoč pri iskanju številke poverilnice? Več o dostopu do vašega računa v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic IBLCE tukaj.


Naj vas spomnim, da so vam trenutno na voljo drugi načini preverjanja certifikatov:

  • Prijavite se v spletni sistem za upravljanje poverilnic IBLCE in si oglejte/natisnite svoj status certifikata na zavihku »Moje poverilnice«. Več o tem lahko izveste tukaj.
  • Predložite preverjanje certifikata v imenu vašega delodajalca ali tistega, ki potrebuje preverjanje vašega potrdila.
  • Obrnite se na lokacijo IBLCE za pismo, ki potrjuje status potrjenega, da lahko posreduje tretjim osebam.

Kot je bilo nedavno napovedano, IBLCE dela na pošiljanju potrdil in osebnih izkaznic novim in ponovnim certifikatom IBCLC od leta 2020 postopoma. Sledila bodo spričevala za izpitne kandidate IBCLC za april/maj 2021.

Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko obrnete na regionalno lokacijo IBLCE , ki vam je na voljo.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri