OPDATERING pr. 14. juli 2020: Nye oplysninger om valgmulighederne for IBCLC 2020-eksamenen

Læs de nye oplysninger, der vil hjælpe dig med at foretage beslutninger angående IBCLC-eksamenen i september!

Først og fremmest skal du kigge på IBCLC-eksamensmuligheder for at få et samlet overblik over dine valgmuligheder og overvejelser, du skal gøre dig, i din planlægning af IBCLC-eksamenen i dette år.

Der findes endnu mere detaljerede oplysninger om IBCLC-eksamener på et testcenter, inklusive nye tjeklister og ofte stillede spørgsmål.

Bemærk: Du kan have mulighed for at tage din eksamen på engelsk hjemmefra via Live Remote Proctoring (LRP). Hvis du synes, det er en løsning for dig, kan du finde yderligere information om det på engelsk her.

Vi sender eksamensgodkendelserne ud pr. e-mail i de kommende uger, gennem hele juli og august. Vi opfordrer dig til at læse denne information nøje, så du har god tid til at overveje dine valgmuligheder, inden du skal til at skemalægge din eksamen.

Vigtig meddelelse: Det vigtigt, at du ikke kontakter eksamensudbyderen, før du har modtaget en e-mail med din eksamensgodkendelse fra IBLCE. Hvis du kontakter udbyderen før du modtager din eksamensgodkendelse, kan det skabe rod i skemalægningen af din eksamen. 

Hvis du har et spørgsmål om din specifikke situation, der ikke bliver besvaret her, kan du kontakte dit regionale IBLCE-kontor.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter