UPDATE van dinsdag 14 juli 2020: Nieuwe informatie beschikbaar over de IBCLC-examenopties voor 2020

Bekijk nieuwe informatie die u zal helpen beslissingen te nemen over het IBCLC-examen in september!

Bekijk eerst de IBCLC-examenopties voor een belangrijk overzicht van uw opties en zaken waarmee u dit jaar rekening moet houden bij het plannen van het IBCLC-examen.

Er is meer gedetailleerde informatie over het afleggen van het IBCLC-examen in een testcentrum, inclusief nieuwe checklists en veelgestelde vragen.

Let op: U hebt de mogelijkheid het examen in het Engels thuis af te leggen via Live Remote Proctoring (LRP). Als dit voor u een optie is, kunt u hier meer informatie in het Engels vinden.

We zullen de komende weken, in de maanden juli en augustus, e-mails met toestemming voor het examen sturen. We raden u aan deze informatie door te nemen, zodat u uw opties kunt overwegen tegen de tijd dat u besluit uw examen in te plannen.

Belangrijk: neem geen contact op met de organisatie die het examen afneemt totdat u de e-mail met de toestemming voor het examen van de IBLCE hebt ontvangen. Als u met hen contact opneemt voordat u de toestemming voor het examen ontvangt, kan dit mogelijk leiden tot verwarring. 

Als u een vraag hebt over uw specifieke situatie die hier niet wordt beantwoord, kunt u contact opnemen met de IBLCE-vestiging in uw regio.

← Informatiecentrum voor COVID-19