Opdatering fra 12. januar 2021: Vigtige nyheder for alle 2021 IBCLC-eksamenskandidater: Live Remote Proctoring, dine økonomiske muligheder og forlænget frist for april / maj-eksamen

Update as of January 12, 2021: Important news for all 2021 IBCLC examination candidates: Live Remote Proctoring, your financial options, and extended deadline for the April/May examination (Danish)

Når du laver dine planer vedrørende IBCLC-undersøgelsen i 2021, har vi nogle opdateringer om testmetoderne og de økonomiske kandidatmuligheder, du kan overveje.

For at give kandidater mere tid til at gennemgå disse nye muligheder er fristen for at ansøge om april / maj 2021 IBCLC-eksamen, der kun tilbydes på engelsk, blevet forlænget med en uge.

Deadline for ansøgninger til IBCLC-undersøgelsen i april / maj 2021 er nu 27. januar 2021.

IBLCE har implementeret følgende muligheder for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om IBCLC-undersøgelsen i år:

Live Remote Proctoring (LRP) i 2021

IBLCE tilbyder april / maj og september 2021 IBCLC-undersøgelsesadministrationer via Live Remote Proctoring på engelsk, som i øjeblikket er det eneste sprog, der tilbydes af IBLCEs tredjeparts testleverandør.

IBLCE gør denne mulighed tilgængelig igen i 2021 efter at have gennemgået en række faktorer, herunder:

  • Akkreditering: IBLCE var i stand til at tilbyde LRP i 2020 som en undtagelse fra IBLCEs tredjepartsakkreditor. Efter at have gennemgået ny vejledning fra vores akkreditor har IBLCE besluttet, at vi kan tilbyde dette igen i 2021 i betragtning af denne nye vejledning og den fortsatte effekt af COVID-19.
  • Brugeroplevelse: Der foretages justeringer for at forbedre testoplevelsen i 2021. På grund af et uventet stort volumen forårsaget af problemer med pandemi og internetbåndbredde nogle steder var der vedvarende tekniske problemer (i ca. 4% af IBCLC-undersøgelsesadministrationer) via Live Remote Proctoring. Vi sætter pris på, at dette var en meget frustrerende oplevelse for disse kandidater. Vi vil give yderligere oplysninger på vores hjemmeside vedrørende forbedringer, når det bliver tilgængeligt.
  • Sprog: IBLCEs testleverandør tilbyder i øjeblikket kun LRP på engelsk. IBLCE og andre certificeringsorganisationer har anmodet om, at testleverandøren stiller yderligere sprog til rådighed i Live Remote Proctoring. IBLCE giver yderligere oplysninger, når de bliver tilgængelige.

IBLCE har godkendt brugen af ​​LRP til 2021 IBCLC-undersøgelsesadministrationer i lyset af den igangværende globale pandemi. Enhver brug af LRP til IBCLC-undersøgelser i 2022 og derefter vil blive genstand for yderligere gennemgang.


Finansielle optioner i 2021

Se den fulde liste over dine økonomiske muligheder nedenfor:

HvemHvadHvornår
ALLE godkendte kandidater (april / maj og september) ​  Delvis refusion (50% af betalte gebyrer)April / maj kandidater: Indsend anmodning til IBLCE inden 5. april 2021.

September-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE inden 1. september 2021.
INITIAL godkendte kandidater (april / maj og september)

Dette gælder også dem, der blev udsat fra 2020-eksamen.
Udskyd gebyrer til en af de næste to undersøgelser*

*Kandidater skal ansøge og opfylde certificeringskravene i det år, de deltager i eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder * inden din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.
GODKENDELSE AF EKSAMEN Godkendte kandidater (april / maj og september)
Dette gælder også de IBCLC’er, der blev udsat fra 2020-eksamen.
Udsæt gebyrer til en af de næste to undersøgelser * og modtag et års certificeringsforlængelse til 31. december 2022.

*Kandidater skal ansøge og opfylde recertificeringskravene i det år, de deltager i eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder * og 15 L-CERP’er inden din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.
ALLE godkendte kandidater (april / maj og september)

Dette gælder også dem, der blev udsat fra 2020-eksamen.
Fuld refusionApril / maj kandidater: Indsend anmodning til IBLCE inden 5. april 2021 med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder*.

Kandidater i september: Indsend anmodning til IBLCE inden 1. september 2021 med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder*.

De, der blev udsat fra 2020-eksamen og ønsker at anmode om fuld refusion, behøver ikke at indsende en ny fuld 2021-eksamensansøgning for at anmode om fuld refusion. Hvis du agter at aflægge eksamen i 2021, skal du indsende en ny ansøgning. Kontakt din IBLCE regionale placering for yderligere information.

*Ekstraordinære omstændigheder inkluderer også COVID-19-relaterede bekymringer, såsom tab af job hos kandidaten og / eller partner / ægtefælle, COVID-19 sundhedsproblem for kandidat eller nærmeste familiemedlem og / eller bekymring for at gå ud til offentligheden på grund af COVID- 19

For flere detaljer om disse muligheder, besøg IBLCE COVID-19 ressourcecenter på IBLCE-webstedet, da specifik information og opdateringer vil blive leveret der, når den er tilgængelig. Disse muligheder gælder kun for 2021 eksamenskandidater på grund af COVID-19.


Der vil være yderligere opdateringer til IBLCE COVID-19 ressourcecenter LRP-oplysninger i denne uge for at tilpasse sig denne meddelelse. Vi vil fortsætte med at opdatere IBLCE COVID-19 Resource Center for at give dig opdaterede oplysninger, der kan hjælpe dig med at træffe beslutninger i dette fortsatte meget flydende miljø. Kom igen ofte for at holde dig opdateret med den seneste udvikling.

Hvis du har spørgsmål om mulighederne for 2021 IBCLC-undersøgelsesadministrationen, bedes du kontakte IBLCE-lokaliteten, der betjener dig.

Hvis du er klar til at ansøge, kan du lære mere om at ansøge om undersøgelsen som en oprindelig kandidat her eller lære mere om at ansøge om gencertificering her.

April / maj 2021 IBCLC-undersøgelsen administreres kun på engelsk. Du kan finde applikationer på engelsk på ny online-legitimationsstyringssystem her.

IBCLC-undersøgelsen fra september 2021 vil være tilgængelig på alle IBLCE-sprog. Ansøgninger til september-eksamen åbner den 19. april 2021.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter