Važno ažuriranje od 5. studenoga 2020: Novosti u vezi s pristupanjem ispitu za IBCLC-a u ožujku 2021.

Kao što znate, nalazimo se u dinamičnom razdoblju s nizom novih i promjenjivih čimbenika. IBLCE radi na tome da na njih odgovori kako bi poboljšao iskustvo svojih dionika i olakšao im donošenje informiranih odluka, uzimajući u obzir njihov izbor dok rade na stjecanju ili zadržavanju certifikata IBCLC-a.

Kao što smo već rekli, IBLCE-ov pružatelj usluge ispita treće strane učinio je iznimku zbog bolesti COVID-19 i ponudio uslugu Live Remote Proctoring (provođenje ispita uz nadzor uživo i na daljinu, LRP). Pružatelj usluge ispita najavio je da će sredinom studenoga objaviti hoće li biti dopušteno nastaviti nuditi uslugu Live Remote Proctoring, i ako hoće, pod kakvim uvjetima. Ako pružatelj usluge ispita odluči da je LRP i dalje opcija, IBLCE će tada morati analizirati je li ta opcija izvediva.

Stoga, kako bi dionicima IBCLC-ovima pružio više informacija, uključujući informacije o bilo kakvom potencijalnom izboru modaliteta provedbe ispita, kao i o mogućnosti da se to zatraži u prijavi, IBLCE pomiče datume provedbe ispita u ožujku 2021., kao i pripadajući okvir za prijavu ispita.

U nastavku su NOVI datumi:

NOVI OKVIR ZA PRIJAVU ISPITA:  8. PROSINCA 2020. – 20. SIJEČNJA 2021.
NOV OKVIR ZA PROVEDBU ISPITA:  27. TRAVNJA – 6. SVIBNJA 2021.

Navedeni datumi ZAMJENJUJU postojeći okvir za prijavu i provedbu ispita za IBCLC-a u ožujku 2021.

Ažurirajte svoje kalendare.

Budite sigurni da IBLCE potvrđuje kako je program IBCLC-a i dalje neophodan i stoga nudi više lokacija ispitnih centara.

Zahvaljujemo na razumijevanju i prepoznavanju da se IBLCE nastavlja prilagođavati novonastalim okolnostima kako bi pomogao svojim cijenjenim dionicima u donošenju informiranih odluka u takvom dinamičnom okruženju.

Hvala vam na svemu što činite za unapređenje globalnog javnog zdravlja, naročito u ovome razdoblju.

Redovito provjeravajte IBLCE-ovu mrežnu stranicu i Resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 ili nas pratite na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram) za nove informacije o provedbi ispita za IBCLC-a u 2021.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020