Fontos, 2020. november 5-i hírek: Tájékoztató a 2021. márciusi IBCLC vizsga lebonyolításáról

Mint tudják, ez egy dinamikusan változó időszak, amikor számos új szempont merül fel és a helyzet folyamatosan változik. Az IBLCE azon dolgozik, hogy erre reagáljon, hogy javítsa az érintettek tapasztalatait, és megkönnyítse a tájékozott döntéshozatalt az Önök számára, amikor azt mérlegelik, hogy megszerezzék-e az IBCLC minősítést illetve újraminősíttessék-e magukat.

Amint arról korábban tájékoztatást adtunk, az IBLCE-vel a külső akkreditáló szervezete a COVID-19 miatt kivételt tett, és lehetővé tette a Live Remote Proctoring (LRP, élő, távoli vizsgafelügyelet) biztosítását. Az akkreditáló szervezet jelezte, hogy november közepén közli, biztosítható lesz-e az élő, távoli vizsgafelügyelet a jövőben, és ha igen, milyen feltételek mellett. Ha az akkreditáló szervezet úgy dönt, hogy a továbbiakban is alkalmazható lehetőség marad, az IBLCE-nek meg kell vizsgálnia, hogy ez kivitelezhető és biztosítható opció-e.

Ezért annak érdekében, hogy az IBCLC tevékenységében érintettek több tájékoztatást kapjanak többek között a vizsgák lebonyolításával kapcsolatos választási lehetőségekről, valamint hogy lehetőséget biztosítsunk arra, hogy már a jelentkezéskor azt kérelmezni lehessen, az IBLCE a 2021. márciusi vizsgadátumokat és a jelentkezési időszakot későbbre teszi át.

AZ ÚJ dátumok az alábbiak:

ÚJ JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2020. DECEMBER 8. – 2021. JANUÁR 20.
ÚJ VIZSGAIDŐSZAK: 2021. ÁPRILIS 27.– MÁJUS 6.

Ezek a dátumok a 2020. márciusi IBCLC vizsga és jelentkezési időszak HELYÉBE LÉPNEK.

Kérjük, frissítsék a naptárukat.

Biztosíthatom Önöket afelől, hogy az IBLCE megerősítette, miszerint az IBCLC program továbbra is kiemelt fontosságú, ezért a vizsgaközpontok rendelkezésre állása nagyobb fokú.

Köszönjük, hogy ezt megértik, és illetve tudomásul veszik, hogy az IBLCE folyamatosan igyekszik a változó körülményekhez alkalmazkodni, hogy segítse az általa nagyra becsült érintetteket a tájékozott döntéshozatalban e dinamikusan változó környezetben.

Köszönjük mindazt, amit általában és különösen ebben az időszakban a globális közegészségügy előmozdítása érdekében tesznek.

Tájékozódjanak rendszeresen az IBLCE weboldalán és a COVID-19 Erőforrásközpontban, vagy kövessenek bennünket a közösségi médiában (Facebook, Twitter, Instagram), ahol további tájékoztatást kaphatnak a 2021. évi IBCLC vizsga lebonyolításáról.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz