Ενημέρωση από τις 13 Δεκεμβρίου 2022: Το IBLCE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα νέο, δυναμικό μητρώο IBCLC

(Update as of December 13, 2022: IBLCE is pleased to announce a new, dynamic IBCLC registry — Greek)

Μετά την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου για την αξιοποίηση πρόσθετων λειτουργιών της βάσης δεδομένων του IBLCE διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο, το IBLCE διαθέτει ένα νέο, δυναμικό μητρώο για να παρέχει στα IBCLC ένα χρήσιμο εργαλείο για την επαλήθευση της πιστοποίησής τους σε σχεδόν πραγματικό χρόνο. Αυτό το νέο μητρώο ενημερώνεται εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση αλλαγών στο Σύστημα Διαχείρισης Διαπιστευτηρίων IBLCE. Το προηγούμενο μητρώο ενημερωνόταν μόνο δύο φορές το χρόνο, τον Ιούλιο και τον Ιανουάριο, μετά την πιστοποίηση των νέων IBCLC.

  • Τα IBCLC που επαναπιστοποιούνται από τα CERP μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το μητρώο για να επαληθεύσουν την πιστοποίησή τους εντός 24 ωρών από την έγκριση της αίτησής τους.
  • Τα IBCLC που επαναπιστοποιούνται μέσω εξέτασης θα εμφανιστούν στο μητρώο λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των βαθμολογιών τους.
  • Τα νέα IBCLC θα εμφανίζονται στο μητρώο την πρώτη ημέρα της πιστοποίησής τους (1η Ιανουαρίου για όσους περάσουν τις εξετάσεις τον Σεπτέμβριο, 1 Ιουλίου για όσους περάσουν τις εξετάσεις Μάρτιο/Απρίλιο).

Αυτό περιλαμβάνει τις τρέχουσες ημερομηνίες λήξης πιστοποίησης για IBCLC που επαναπιστοποιούνται με επιτυχία, καθώς και ενημερώσεις ονομάτων μετά την έγκριση. Οι πελάτες ή οι εργοδότες σας μπορούν να σας αναζητήσουν με το όνομά σας, για να συμπεριλάβουν το όνομά σας στην κύρια γλώσσα σας, εάν έχετε δώσει αυτές τις πληροφορίες, ή τον Αριθμό Διαπιστευτήριάς σας (L-#).

Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την περιοχή IBLCE που σας εξυπηρετεί.

Για νέα IBCLC που πιστοποιήθηκαν περνώντας την εξέταση Σεπτεμβρίου 2022: η πιστοποίησή σας ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2023. Θα εμφανιστείτε στο νέο μητρώο IBLCE από την ημερομηνία έναρξης της πιστοποίησής σας.

Για όσους πιστοποιήθηκαν εκ νέου με εξέταση ή με CERP το 2022: το μητρώο είναι ενημερωμένο με τη νέα σας ημερομηνία λήξης.

Βρείτε το νέο μητρώο εδώ!

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19