Frissítés 2022. december 13-án: Az IBLCE örömmel jelent be egy új, dinamikus IBCLC-nyilvántartást

(Update as of December 13, 2022: IBLCE is pleased to announce a new, dynamic IBCLC registry — Hungarian)

Az IBLCE adatbázisának további funkcióinak a magánélet megőrzése melletti kihasználását célzó nagy projekt befejezése után az IBLCE új, dinamikus nyilvántartással rendelkezik, amely hasznos eszközt biztosít az IBCLC-k számára tanúsításuk közel valós időben történő ellenőrzéséhez. Ez az új rendszerleíró adatbázis az IBLCE hitelesítőadat-kezelő rendszerében történt módosítások végrehajtását követő 24 órán belül frissül. A korábbi nyilvántartást évente csak kétszer frissítették, júliusban és januárban, miután új IBCLC-k tanúsítottak.

  • A CERP-k által újratanúsító IBCLC-k mostantól a regisztrációs adatbázis segítségével ellenőrizhetik a tanúsítványukat a kérelem jóváhagyását követő 24 órán belül.
  • A vizsgával újratanúsító IBCLC-k röviddel a pontszámuk közzététele után megjelennek a nyilvántartásban.
  • Az új IBCLC-k a minősítés első napján jelennek meg a nyilvántartásban (a szeptemberben vizsgázóknak január 1-jén, a márciusi/áprilisban vizsgázóknak július 1-jén).

Ebbe beletartoznak a sikeresen újratanúsító IBCLC-k jelenlegi tanúsítványának lejárati dátumai, valamint a jóváhagyás utáni névfrissítések. Ügyfelei vagy munkaadói rákereshetnek az Ön neve alapján, hogy az Ön nevét az elsődleges nyelvén is feltüntethessék, ha megadta ezt az információt, vagy a hitelesítési száma (L-#) alapján.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon az Önt kiszolgáló IBLCE régióhoz.

Azok az új IBCLC-k, akik a 2022. szeptemberi vizsga letételével tanúsítottak: a minősítés 2023. január 1-jén kezdődik. A tanúsítás kezdő dátumától kezdve megjelenik az új IBLCE-nyilvántartásban.

Azok számára, akik 2022-ben vizsgával vagy CERP-vel újra minősítettek: a nyilvántartás aktuális az új lejárati dátummal.

Az új nyilvántartást itt találja!

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra