Opdatering pr. 15. december 2021: Resultaterne af IBCLC-undersøgelser fra september 2021 er tilgængelige online

(Update as of December 15, 2021: September 2021 IBCLC Examination Results are Available Online — Danish)

Fra i dag er eksamensresultater for eksamensadministrationen i september 2021 blevet frigivet og er klar til at kandidater kan se dem på deres onlinekonti.

Det online legitimationsstyringssystem er tilgængeligt på engelsk, spansk og tysk. For alle andre IBLCE-sprog vil oversatte instruktioner blive sendt via e-mail. De er også tilgængelige på vores hjemmeside her.

Alle kandidater i september 2021 skal logge ind på deres online legitimationsadministrationskonto for at få adgang til deres resultater.

På grund af pandemiens fortsatte indvirkning på logistikken af ​​certifikatudsendelse og verdensomspændende postleveringstjenester, er afsendelsen af ​​IBCLC-certifikater med posten forsinket. Certifikater og id-kort følger med posten i begyndelsen af ​​2022. Yderligere information vil blive givet, efterhånden som den bliver tilgængelig. Hvis du for nylig er flyttet, bedes du opdatere din adresse i din profil i IBLCEs online legitimationsstyringssystem inden udgangen af ​​kalenderåret.

I mellemtiden vil IBLCE give beståede kandidater en formel bekræftelses-e-mail til deres gencertificering inden udgangen af ​​2021.

Her er andre måder, du kan bekræfte din certificeringsstatus på, afhængigt af dine behov:

  1. Du kan logge ind på din konto i vores onlineakkrediteringsstyringssystem og følge disse trin til at finde din certificeringsstatus.
  2. Du kan indsende en certificeringsverificeringsanmodning til dit regionale IBLCE-kontor. Det er dig, der skal indsende anmodningen på vegne af din arbejdsgiver eller andre, der måtte have brug for verificeringen.
  3. Se IBLCE’s onlineregister for at bekræfte en IBCLC-certificeringsstatus. Registret vil blive opdateret med resultaterne af september 2021-undersøgelsen inden udgangen af ​​januar 2022.
  4. Kontakt din IBLCE-lokation for yderligere assistance.

Gennemgå venligst din konto og kontakt din IBLCE-lokation med eventuelle spørgsmål.

← Tilbage til COVID-19 ressource side