Ažuriranje od 16. prosinca 2022.: Rezultati IBCLC ispita za rujan 2022. dostupni su online

(Update as of December 16, 2022: September 2022 IBCLC Examination Results are Available Online — Croatian)

Od danas su objavljeni rezultati ispita za administraciju ispita za rujan 2022. i spremni su da ih kandidati vide na svojim računima na mreži.

Mrežni sustav upravljanja vjerodajnicama dostupan je na engleskom, španjolskom i njemačkom jeziku. Za sve ostale IBLCE jezike, prevedene upute su poslane e-poštom. Također su dostupni na našoj web stranici ovdje.

Svi kandidati za rujan 2022. moraju se prijaviti na svoj račun za upravljanje vjerodajnicama na mreži kako bi pristupili svojim rezultatima.

Certifikati i identifikacijske kartice bit će poslani poštom početkom 2023. Dodatne informacije bit će dostavljene čim budu dostupne. Ako ste se nedavno preselili, ažurirajte svoju adresu u svom profilu u IBLCE-ovom mrežnom sustavu upravljanja vjerodajnicama do 31. prosinca 2022.

U međuvremenu, IBLCE-ov novi, dinamički registar dostupan je za provjeru certifikata. Novi IBCLC: Imajte na umu da je vaš datum početka certifikacije 1. siječnja 2023. i nećete biti navedeni u IBCLC registru do datuma početka. IBLCE će također dostaviti kandidatima koji prolaze i IBCLC-ovima koji su uspješno recertificirani od strane CERP-a službenu e-poruku za potvrdu njihove vjerodajnice do kraja 2022.

Ovdje su drugi načini na koje možete provjeriti svoj status certifikacije, ovisno o vašim potrebama:

  1. Prijavite se na svoj mrežni račun u sustavu upravljanja vjerodajnicama i slijedite ove korake kako biste pronašli svoj status certifikacije.
  2. Pošaljite Zahtjev za potvrdu certifikata na IBLCE lokaciju koja vam služi. Zahtjev ćete morati podnijeti u ime svog poslodavca ili bilo koje druge osobe koja zahtijeva provjeru.
  3. Kontaktirajte svoju IBLCE lokaciju za dodatnu pomoć.

Pregledajte svoj račun i kontaktirajte svoju IBLCE lokaciju ako imate pitanja.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19