Opdatering pr. 16. december 2022: IBCLC-undersøgelsesresultater for september 2022 er tilgængelige online

(Update as of December 16, 2022: September 2022 IBCLC Examination Results are Available Online — Danish)

Fra i dag er eksamensresultater for september 2022 eksamensadministrationen blevet frigivet og er klar til at kandidater kan se dem på deres onlinekonti.

Det online legitimationsadministrationssystem er tilgængeligt på engelsk, spansk og tysk. For alle andre IBLCE-sprog er oversatte instruktioner blevet sendt via e-mail. De er også tilgængelige på vores hjemmeside her.

Alle september 2022-kandidater skal logge ind på deres online-legitimationsadministrationskonto for at få adgang til deres resultater.

Certifikater og id-kort følger med posten i begyndelsen af 2023. Yderligere information vil blive givet, når den bliver tilgængelig. Hvis du for nylig er flyttet, bedes du opdatere din adresse i din profil i IBLCE’s online legitimationsadministrationssystem pr. 31. december 2022.

I mellemtiden er IBLCEs nye, dynamiske registreringsdatabase tilgængeligt for certificeringsbekræftelse. Nye IBCLC’er: Bemærk venligst, at din certificeringsstartdato er 1. januar 2023, og du vil ikke blive opført i IBCLC-registret før din startdato. IBLCE vil også give beståede kandidater og IBCLC’er, som med succes er blevet recertificeret af CERP’er, en formel bekræftelses-e-mail for deres legitimationsoplysninger inden udgangen af 2022.

Her er andre måder, du kan bekræfte din certificeringsstatus på, afhængigt af dine behov:

  1. Log ind på din onlinekonto i legitimationsstyringssystemet og følg disse trin for at finde din certificeringsstatus.
  2. Send en anmodning om certificeringsbekræftelse til den IBLCE-lokation, der betjener dig. Du skal indsende anmodningen på vegne af din arbejdsgiver eller hvem der ellers kræver bekræftelsen.
  3. Kontakt din IBLCE-lokation for yderligere hjælp.

Gennemgå din konto, og kontakt din IBLCE-placering med eventuelle spørgsmål.

← Tilbage til COVID-19 ressource side