Update vanaf 16 december 2022: IBCLC-examenresultaten van september 2022 zijn online beschikbaar

(Update as of December 16, 2022: September 2022 IBCLC Examination Results are Available Online — Dutch)

Vanaf vandaag zijn de examenresultaten voor de examenadministratie van september 2022 vrijgegeven en kunnen kandidaten deze bekijken in hun online accounts.

Het online referentiebeheersysteem is beschikbaar in het Engels, Spaans en Duits. Voor alle andere IBLCE-talen zijn vertaalde instructies per e-mail verzonden. Ze zijn ook hier beschikbaar op onze website.

Alle kandidaten van september 2022 moeten inloggen op hun online referentiebeheeraccount om toegang te krijgen tot hun resultaten.

Certificaten en legitimatiebewijzen volgen begin 2023 per post. Meer informatie volgt zodra deze beschikbaar is. Als u onlangs bent verhuisd, werkt u uw adres bij in uw profiel in IBLCE’s online referentiebeheersysteem door 31 december 2022.

In de tussentijd is het nieuwe, dynamische register van IBLCE beschikbaar voor certificeringsverificatie. Nieuwe IBCLC’s: Houd er rekening mee dat de startdatum van uw certificering 1 januari 2023 is en dat u pas op uw startdatum wordt opgenomen in het IBCLC-register. IBLCE zal ook geslaagde kandidaten en IBCLC’s die met succes zijn gehercertificeerd door CERP’s tegen eind 2022 een formele verificatie-e-mail voor hun legitimatie verstrekken.

Hier zijn andere manieren waarop u uw certificeringsstatus kunt verifiëren, afhankelijk van uw behoeften:

  1. Log in op uw online account in het referentiebeheersysteem en volg deze stappen om uw certificeringsstatus te vinden.
  2. Dien een Certificatieverificatieverzoek in bij de IBLCE-locatie die u van dienst is. U moet het verzoek indienen namens uw werkgever of iemand anders die de verificatie nodig heeft.
  3. Neem contact op met uw IBLCE-locatie voor aanvullende hulp.

Controleer uw account en neem bij vragen contact op met uw IBLCE-locatie.

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina