Frissítés 2021. december 17-én: Az IBLCE bemutatja új tervét, amely meghatározza a szervezet stratégiai irányát

(Update as of December 17, 2021: IBLCE Announces New Plan Setting Organisational Strategic Direction — Hungarian)

A Nemzetközi Laktációs Szaktanácsadói Vizsgabizottság (International Board of Lactation Consultant Examiners®, IBLCE®) örömmel jelenti be, hogy elkészült a szervezet 2025-ig történő fejlődésének ambiciózus, új stratégiai terve. Az IBLCE 2019 végén kezdte meg a folyamatot, és bár a globális világjárvány miatt valamivel későbbre tolódott, örömmel jelentjük be, hogy több mint 6,000 érdekelt fél szánta értékes idejét arra, hogy a stratégiai tervezési folyamatban részt vegyen és közvetlen visszajelzést adjon. 

Az IBLCE átdolgozott, jövőképéről és küldetéséről szóló nyilatkozatai nagyobb hangsúlyt fektetnek a globális közegészségügyre, valamint a szakmai gyakorlat fejlesztésére, ugyanakkor megerősítik, hogy az IBCLC világszerte a legmegbízhatóbb forrás a laktációval és szoptatási gondozással foglalkozó szakemberek minősítése terén.

Köszönjük minden egyes, az IBLCE iránt érdeklődő szakembernek, hogy részt vettek ebben az aprólékos, de kulcsfontosságú folyamatban! A terv vezetői összefoglalója itt érhető el!

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra