Opdatering pr. 19. december 2022: IBLCE introducerer inaktiv status for 2023

(Update as of December 19, 2022: IBLCE Introduces Inactive Status for 2023 — Danish)

Som tidligere annonceret introducerer IBLCE en ny “Inaktiv” status den 1. januar 2023, der vil tillade kandidater, der ikke gencertificerede til tiden, at genindtræde enten ved eksamen eller ved CE Self-Assessment og CERP’er.

Begyndende med IBCLC’er, der skulle gencertificeres i 2022, vil IBCLC’er, der ikke gencertificerer i det år, hvor deres legitimationsoplysninger udløber, automatisk gå over til inaktiv status den 1. januar det følgende år. Tak, fordi du bemærkede, at enkeltpersoner ikke er certificeret som IBCLC’er – og har ikke tilladelse til at bruge betegnelsen IBCLC efter deres navn eller praksis som IBCLC – mens de er i inaktiv status.

For at skifte fra inaktiv status tilbage til aktiv status, skal kandidater:

  • Genindsættes ved IBCLC-undersøgelse eller ved CE-selvvurdering og CERP’er, der opfylder alle nuværende krav til gencertificering*, i det år, de har status som inaktiv
    • Kandidater skal ansøge under de almindelige ansøgningsvinduer, der er offentliggjort på IBLCE-webstedet
  • Optjen yderligere 15 CERP’er**
  • Betal et gebyr

* Kandidater, der genindtræder ved eksamen i 2023, behøver kun at opfylde kravene til Basic Life Support eller 250 timers klinisk praksis.
** Kandidater, der genindtræder ved eksamen i 2023, behøver kun ikke for at gennemføre yderligere 15 CERP’er.

Inaktiv status erstatter Udløbet status. Tidligere kunne bortfaldne kandidater kun genoptages ved eksamen. Kandidater er nu i stand til at genoptage ved eksamen eller af CERP’er fra inaktiv status. Hvis du ansøgte om genindsættelseseksamen i marts 2023, men ville foretrække at genoptage af CERP’er, bedes du kontakte IBLCE-region, der tjener dig.

← Tilbage til COVID-19 ressource side