Ενημέρωση από τις 19 Δεκεμβρίου 2022: Το IBLCE εισάγει την κατάσταση ανενεργού για το 2023

(Update as of December 19, 2022: IBLCE Introduces Inactive Status for 2023 — Greek)

Όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, το IBLCE εισάγει μια νέα «Ανενεργή» Κατάσταση την 1η Ιανουαρίου 2023, η οποία θα επιτρέψει στους υποψηφίους που δεν έλαβαν εκ νέου πιστοποίηση εγκαίρως να επανέλθουν είτε μέσω εξέτασης είτε μέσω CE Self-Assessment και CERP.

Ξεκινώντας με τα IBCLC που επρόκειτο να επαναπιστοποιηθούν το 2022, τα IBCLC που δεν επαναπιστοποιήσουν το έτος που λήγει τα διαπιστευτήριά τους θα μεταβούν αυτόματα στην Ανενεργή Κατάσταση την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Σας ευχαριστούμε που σημειώσατε ότι τα άτομα δεν είναι πιστοποιημένα ως IBCLC – και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την ονομασία IBCLC μετά το όνομά τους ή την πρακτική τους ως IBCLC – ενώ βρίσκονται σε Ανενεργή Κατάσταση.

Για να επιστρέψουν από την κατάσταση Ανενεργής στην Ενεργή κατάσταση, οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  • Επαναφορά με εξέταση IBCLC ή με CE Self-Assessment και CERP, που πληρούν όλες τις τρέχουσες απαιτήσεις επαναπιστοποίησης*, το έτος που διατηρούν την κατάσταση Ανενεργού
    • Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση κατά τη διάρκεια των τακτικών παραθύρων αιτήσεων που αναρτώνται στον ιστότοπο του IBLCE
  • Κερδίστε επιπλέον 15 CERP**
  • Πληρώστε ένα τέλος

* Οι υποψήφιοι που θα επανέλθουν με εξέταση το 2023 μόνο δεν χρειάζεται να πληρούν τις απαιτήσεις Βασικής Υποστήριξης Ζωής ή 250 ωρών κλινικής πρακτικής.
** Οι υποψήφιοι που επανέρχονται με εξέταση το 2023 μόνο δεν χρειάζεται να πληρούν τις προϋποθέσεις. για να ολοκληρώσετε επιπλέον 15 CERP.

Η ανενεργή κατάσταση θα αντικαταστήσει την κατάσταση που έχει λήξει. Προηγουμένως, οι ακυρωμένοι υποψήφιοι μπορούσαν να επανέλθουν στη θέση τους μόνο με εξέταση. Οι υποψήφιοι μπορούν πλέον να επανέλθουν μέσω εξέτασης ή με CERP από την Ανενεργή Κατάσταση. Εάν υποβάλατε αίτηση για την εξέταση επαναφοράς τον Μάρτιο του 2023, αλλά θα προτιμούσατε να επαναφέρετε τη θέση τους μέσω CERP, επικοινωνήστε με το Περιοχή IBLCE που σας εξυπηρετεί.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19