Frissítés 2022. december 19-én: Az IBLCE bevezeti az inaktív állapotot 2023-ra

(Update as of December 19, 2022: IBLCE Introduces Inactive Status for 2023 — Hungarian)

Amint azt korábban bejelentettük, az IBLCE 2023. január 1-jén új „Inaktív” státuszt vezet be, amely lehetővé teszi azoknak a jelölteknek, akik nem szerezték meg újra a minősítést időben, akár vizsgával, akár CE önértékeléssel és CERP-vel.

A 2022-ben újratanúsítandó IBCLC-ktől kezdve azok az IBCLC-k, amelyek nem adják meg újra a hitelesítést abban az évben, amikor a hitelesítési engedélyük lejár, a következő év január 1-jén automatikusan átváltanak Inaktív állapotba. Köszönjük, hogy megjegyezte, hogy az egyének nem rendelkeznek IBCLC-tanúsítvánnyal – és nem használhatják az IBCLC megjelölést nevük vagy gyakorlatuk után IBCLC-ként –, amíg inaktív állapotban vannak.

Az Inaktív állapotból az Aktív állapotba való visszatéréshez a jelölteknek a következőket kell tenniük:

  • Visszaállítása IBCLC-vizsgával vagy CE-önértékeléssel és CERP-vel, amely megfelel az összes aktuális újraminősítési követelménynek*, abban az évben, amikor inaktív
    • A pályázóknak az IBLCE weboldalán közzétett szokásos jelentkezési időszakokban kell jelentkezniük
  • Szerezzen további 15 CERP-t**
  • Fizessen díjat

* A 2023-ban vizsga alapján visszaállító pályázóknak nem kell teljesíteniük az alapvető életfenntartási vagy 250 órás klinikai gyakorlat követelményeit.
** A 2023-ban vizsga útján visszaállító pályázóknak nem kell megfelelniük. további 15 CERP teljesítéséhez.

Az Inaktív állapot felváltja az Elévült állapotot. Korábban az elévült jelöltek csak vizsgával állhattak vissza. A jelöltek most vizsgával vagy CERP-vel inaktív állapotból visszaállíthatják a vizsgát. Ha 2023 márciusában jelentkezett a visszaállítási vizsgára, de inkább CERP-vel szeretné visszaállítani, kérjük, lépjen kapcsolatba a IBLCE régió, amely Önt szolgálja.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra