Frissítés 2022. február 11-én: Az IBLCE megkezdi a 2022. márciusi/áprilisi vizsgafelhatalmazási e-mailek küldését

(Update as of February 11, 2022: IBLCE Is Beginning to Send March/April 2022 Examination Authorisation Emails — Hungarian)

Az IBLCE most elküldi a vizsgafelhatalmazást e-maileket a 2022. március/április jelölteknek. Számos jelölt ma megkapta a felhatalmazást. Az IBLCE azon dolgozik, hogy véglegesítse a fennmaradó részleteket, és hamarosan elküldje az engedélyeket az összes jelöltnek. Rendszeres állapotfrissítéseket teszünk közzé az IBLCE COVID-19 forrásközpontban az engedélyezési e-mailekről és az ütemezésről .

A 2022. március/április vizsgaadminisztráció során lehetősége van az IBCLC-vizsgálatra a Live Remote Proctoring segítségével vagy egy tesztközpontba menni. Egyéb pénzügyi lehetőségek is állnak az Ön rendelkezésére. Kérjük, figyelmesen tekintse át az alábbi és az IBLCE webhelyén található információkat, hogy egyedi körülményei között a legmegfelelőbb döntést tudja meghozni.

Élő távoli ellenőrzés (LRP)

Az IBLCE 2022-ben ismét kínálja az LRP-t, hogy ahol lehetséges, nagyobb lehetőségeket kínáljon. Azoknak a pályázóknak, akik LRP-n keresztül kívánnak vizsgát tenni, meg kell felelniük a rendszerkövetelmények és környezetvédelmi követelmények. Ez fontos a tesztelési tapasztalata, valamint az IBCLC hitelesítő adatainak integritása szempontjából. Az is elengedhetetlen, hogy az LRP-vizsgálat időpontja előtt végezzen el egy rendszerkészültségi ellenőrzést.

A lehetőség megértéséhez és az Ön számára megfelelő vizsgamóddal kapcsolatos tájékozott döntés meghozatalához, kérjük, olvassa el az LRP-n keresztüli vizsga letételével kapcsolatos információkat a következő oldalon: Az IBLCE webhelyén és a tesztelést végző Prometric webhelyén.

Tesztközpontok

Lehetősége van vizsgaközpontban is letenni a vizsgát, ahol a vizsgálóközpont biztosítja a vizsgálathoz szükséges felszerelést. Ez alatt a dinamikus idő alatt a Prometric tesztközpontokban alkalmazott tesztelési eljárások változhatnak. Kérjük, tekintse meg a Prometric webhelyét és az IBLCE COVID-19-forrásközpont, ahol a 2022-es teszteléssel kapcsolatos legfrissebb információk találhatók. Emellett nagyon fontos áttekinteni ez a tesztelő központok listája, amelyeknek konkrét COVID-19-re vonatkozó követelményei vannak.

Ha többet szeretne megtudni a tesztközpont tapasztalatairól, kérjük, olvassa el az IBLCE webhelyén és a Prometric webhelyén.

Az Ön rendelkezésére álló pénzügyi lehetőségek

Az IBLCE tisztában van azzal, hogy ez egy rugalmas környezet, és olyan irányelveket dolgozott ki, amelyek lehetővé teszik, hogy megfelelő döntéseket hozhasson saját személyes helyzetének megfelelően.

Ha Ön márciusban/áprilisban nem tudja letenni az IBCLC-vizsgát, mind az újraminősítő, mind az első vizsgázónak lehetősége van elhalasztani egy jövőbeli vizsgát, vagy visszavonni a teljes vagy részleges visszatérítést. Pénzügyi lehetőségeit itt találja.

Ha kérdése van az Ön konkrét helyzetével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínnel.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra