Posodobitev od 11. februarja 2022: IBLCE začenja pošiljati e-poštna sporočila z dovoljenjem za izpit marca/aprila 2022

(Update as of February 11, 2022: IBLCE Is Beginning to Send March/April 2022 Examination Authorisation Emails — Slovenian)

IBLCE zdaj kandidatom za marec/april 2022 pošilja e-poštna sporočila z dovoljenjem za izpit. Številni kandidati so danes prejeli pooblastilo. IBLCE si prizadeva dokončati preostale podrobnosti in kmalu poslati pooblastila vsem kandidatom. V centru z viri IBLCE COVID-19 bomo redno objavljali posodobitve stanja o e-poštnih sporočilih za avtorizacijo in razporejanju .

Za administracijo izpita marca/aprila 2022 imate možnost opravljati izpit IBCLC prek daljinskega nadzora v živo ali tako, da greste v center za testiranje. Na voljo imate tudi druge finančne možnosti. Pozorno preglejte spodnje informacije in na spletnem mestu IBLCE, da se boste v svojih edinstvenih okoliščinah lahko odločili zase.

Oddaljeno vodenje v živo (LRP)

IBLCE leta 2022 ponovno ponuja LRP, da zagotovi večje možnosti, kjer je to izvedljivo. Kandidati, ki želijo opravljati izpit prek LRP, morajo izpolnjevati sistemske zahteve in okoljske zahteve. To je pomembno za vaše izkušnje s testiranjem, pa tudi za celovitost poverilnice IBCLC. Prav tako je nujno, da pred načrtovanjem pregleda LRP opravite preverjanje pripravljenosti sistema.

Če želite razumeti to možnost in se informirano odločiti o tem, kateri način izpita je primeren za vas, si oglejte informacije o opravljanju izpita prek LRP na spletnem mestu IBLCE in na spletnem mestu Prometric ponudnika testiranja.

Testni centri

Izpit imate tudi možnost opravljati v testnem centru, kjer izpitni center dobavlja opremo za izpit. V tem dinamičnem času se lahko spremenijo postopki testiranja v testnih centrih Prometric. Preverite Prometricovo spletno mesto in COVID-19 Resource Center redno za najnovejše informacije o testiranju v letu 2022. Poleg tega je zelo pomembno, da pregledate ta seznam centrov za testiranje, ki imajo specifične bolezni COVID-19- povezane zahteve.

Če želite izvedeti več o izkušnji izpitnega centra, si oglejte informacije o opravljanju izpita v testnem centru na spletnem mestu IBLCE in na spletnem mestu Prometric.

Finančne možnosti, ki so vam na voljo

IBLCE razume, da je to tekoče okolje, in je oblikoval pravilnik, ki vam omogoča sprejemanje ustreznih odločitev glede na vaš osebni položaj.

Če opravljanje izpita IBCLC marca/aprila za vas ni izvedljivo, obstajajo možnosti za ponovno certificiranje ali začetne kandidate, da preložijo na prihodnji izpit ali se umaknejo za polno ali delno vračilo. Svoje finančne možnosti najdete tukaj.

Če imate vprašanja o vaši konkretni situaciji, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam služi.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri