AŽURIRANJE od 24. srpnja 2020.: Novost o zakazivanju termina ispita

Mnogi kandidati za ispit iz ožujka/travnja dobili su e-poruku s odobrenjem za pristupanje ispitu. Ti su kandidati počeli zakazivati termin ispita s Prometricom, IBLCE-ovim pružateljem usluge ispita treće strane.

IBLCE nastavlja s redovitim slanjem e-poruka s odobrenjima za pristupanje ispitu tijekom srpnja i kolovoza ostalim kandidatima za ispit iz ožujka/travnja, a tijekom predstojećih tjedana i kandidatima za ispit iz rujna. Kao globalna organizacija koja ove godine pruža usluge za više od 6 000 ispitnih kandidata na 17 jezika, IBLCE obično šalje te e-poruke kandidatima u razdoblju od nekoliko tjedana, a tako je i ove godine.

Ako još niste dobili e-poruku s odobrenjem za pristupanje ispitu, znajte da radimo na tome da je pošaljemo svima kako bi svi mogli zakazati termin ispita.

Ako imate pitanja o zakazivanju termina ispita ili o samome ispitu, resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 pravo je mjesto za to! Preporučujemo da prvo provjerite tamo, a naročito stranicu s često postavljanim pitanjima u vezi s bolesti COVID-19, kako biste vidjeli je li na vaše pitanje već odgovoreno!

Ako imate pitanje koje je veoma specifično za vašu situaciju, naša služba za korisnike tu je za vas. Javite se IBLCE-ovom uredu nadležnom za vašu lokaciju.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020