Opdatering fra 26. marts 2021: IBCLC-certifikatopdatering for 2020 og 2021

Update as of March 26, 2021: IBCLC Certificates Update for 2020 and 2021 (Danish)

IBLCE arbejder fortsat med at levere IBCLC-certifikater og vil levere både digitale og trykte IBCLC-certifikater senere på året til både nye og gencertificerende IBCLC’er fra 2020 og 2021. Vi vil sende opdateringer på IBLCE COVID-19 Resource Center, da vi har flere nyheder.

På grund af logistikken med at levere postcertifikater under en pandemi forsinkede IBLCE afsendelsen af ​​trykte IBCLC-certifikater fra 2020, og da pandemiens indflydelse stadig påvirker mange aspekter af logistik, forventer IBLCE, at de trykte IBCLC-certifikater til nye og gencertificerende IBCLC’er fra April / maj 2021 eksamen vil også være lidt forsinket.

Resultater fra eksamensadministrationen i april / maj 2021 forventes at blive leveret online på legitimationsstyringskonti inden midten af ​​juli.

Mens forberedelsen til certifikater stadig er i gang, giver IBLCE en række certificeringsverificeringsmuligheder. Som vi har gjort for IBCLC’er i 2020, vil disse muligheder være tilgængelige for nye og gencertificerende IBCLC’er i 2021.

Som en påmindelse er følgende certificeringsbekræftelsesmuligheder:

  1. Log ind på din online konto i legitimationsstyringssystemet og følg disse trin for at finde din certificeringsstatus.
  1. Afsendelse af en certificeringsbekræftelsesanmodning til det IBLCE-sted, der betjener dig. Du bliver nødt til at indsende anmodningen på vegne af din arbejdsgiver eller den anden, der kræver verifikation.
  1. Kontrol af IBLCE online-registreringsdatabasen for at bekræfte en IBCLC-certificeringsstatus.
  1. Kontakt dit IBLCE-sted for et brev, der bekræfter din IBCLC-certificeringsstatus, der kan leveres til tredjeparter.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter