Posodobitev od 26. marca 2021: Posodobitev certifikatov IBCLC za leti 2020 in 2021

Update as of March 26, 2021: IBCLC Certificates Update for 2020 and 2021 (Slovenian)

IBLCE si še naprej prizadeva za zagotavljanje certifikatov IBCLC in bo pozneje letos tako novim kot ponovnim certifikatom IBCLC od leta 2020 do leta 2021 zagotavljal digitalna in tiskana potrdila IBCLC. Obvestila bomo objavili v Informacijskem centru IBLCE COVID-19, saj imamo več novic.

Zaradi logistike zagotavljanja poštnih potrdil med pandemijo je IBLCE odložil pošiljanje natisnjenih potrdil IBCLC od leta 2020 in ker učinki pandemije še vedno vplivajo na številne vidike logistike, IBLCE pričakuje, da bodo natisnjena potrdila IBCLC za nove in ponovno certificiranje IBCLC iz April / maj 2021 bo tudi nekoliko zamudo.

Rezultati administracije izpitov aprila / maja 2021 naj bi bili v računih za upravljanje poverilnic na voljo na spletu do sredine julija.

Medtem ko priprava na certifikate še poteka, IBLCE ponuja različne možnosti preverjanja certifikatov. Kot smo storili za IBCLC leta 2020, bodo te možnosti na voljo novim in ponovno certificiranim IBCLC leta 2021.

Spominjamo se, da so naslednje možnosti preverjanja certificiranja:

  1. Prijavite se v svoj spletni račun v sistemu za upravljanje poverilnic in sledite tem korakom, da poiščete status certifikata.
  1. Pošiljanje zahteve za potrditev potrditve na lokacijo IBLCE, ki vam služi. Zahtevo boste morali oddati v imenu svojega delodajalca ali kogar koli drugega zahteva preverjanje.
  1. Preverjanje spletnega registra IBLCE za preverjanje statusa certifikata IBCLC.
  1. Stopite v stik s svojo lokacijo IBLCE za pismo, ki potrjuje vaš status potrjevanja IBCLC in ga lahko posredujete tretjim osebam.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020