Frissítés 2022. március 4-én: 2021. szeptemberi tanúsítványok

(Update as of March 4, 2022: September 2021 Certificates — Hungarian)

Mivel a világ számos részén feloldódnak a COVID-korlátozások, és most, hogy minden 2021. április/május tanúsítvány rendelkezik kiküldésre került, folyamatban van az előkészületek a tanúsítványok és személyi igazolványok küldésére azoknak a jelölteknek, akik a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgán tanúsítottak/újraminősítettek, és akiket 2021-ben a CERP-k újraminősítettek.

Az IBLCE a 2021-es bizonyítványok második csoportjának postai úton történő elküldésére készül, amint lehetséges, a márciusi/áprilisi vizsgarendezést követően.

A COVID-19 2020-ban és 2021-ben bekövetkezett hatásai miatt szükségessé vált tanúsítványküldési eljárások változásai miatt meghosszabbodott a tanúsítványküldési határidő. A tanúsítványok állapotával kapcsolatos frissítéseket továbbra is közzétesszük az IBLCE COVID-19 erőforrásközpontjában.

Addig is arra biztatjuk a jelentkezőket, hogy használják az IBCLC nyilvános nyilvántartását, amelyet úgy frissítettünk, hogy az egész 2021-re kiterjedjen. tanúsítványok és újraminősítések.

Köszönjük a türelmét – tudjuk, hogy nagyon büszke a hatalmas teljesítményére, és az IBLCE szorgalmasan dolgozik azon, hogy a felülvizsgált protokollokhoz igazodva tanúsítványokat állítson ki az elért eredményeiért.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra