Posodobitev od 23. aprila 2021: Prijave so zdaj odprte za izpit IBCLC septembra 2021 – z razširjenim upravnim oknom za izpit! – in za ponovno potrditev s strani CERP

(Update as of April 23, 2021: Applications are now open for the September 2021 IBCLC examination – with an extended examination administration window! – and for recertification by CERPs — Slovenian)

Na spletni strani IBLCE so prijave odprte v vseh jezikih!

Prijazen opomin: Kot je bilo objavljeno na informativnem sestanku junija 2019 in na naši spletni strani, so letos po večletnem pregledu certifikacijskega programa IBCLC strokovnjaki za predmet IBCLC uvedli nove zahteve glede upravičenosti tako za začetne kot za kandidate za ponovno certificiranje, ki morajo izpolnite, preden lahko oddate prijavo! Preberite več o zahtevah za začetne kandidate tukaj ali za ponovno certificiranje IBCLC tukaj.

Prijave na izpit IBCLC septembra 2021

Rok prijave: 28. maj 2021
RAZŠIRJENO Izpitno okno: 8. – 24. september 2021
Prijavite se tukaj!

Glede na omejitve COVID-19 na nekaterih področjih je bil izpitni rok podaljšan, tako da imajo kandidati več možnosti dostopa do preskusnih sedežev. Širše okno za septembrski izpit je od srede, od 8. septembra do petka, 24. septembra 2021. Septembrski izpit je na voljo po vsem svetu v vseh jezikih IBLCE.

Na izpit IBCLC iz septembra 2021 se lahko prijavite med 28. majem 2021. Začetni kandidati lahko tukaj izvedo več o prijavi. Kandidati, ki se potrjujejo, lahko več izvedo tukaj.

Aplikacije so na voljo v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic IBLCE v angleščini, nemščini in španščini. Prijave prek spletnega obrazca najdete v vseh drugih jezikih na vaši jezikovni strani.

Vloge za ponovno potrditev s strani CERP

Rok prijave: 30. september 2021
Prijavite se tukaj!

If you are due to recertify this year and you sat the examination in the past five years, then you are eligible to recertify by CERPs. You can apply to do so in IBLCE’s online credential management system in English, German, and Spanish here. Applications via online form can be found in all other languages on your language page.

Če boste letos morali ponovno certificirati in ste izpit opravili v zadnjih petih letih, potem ste upravičeni do ponovne certifikacije s strani CERP. Za to se lahko prijavite v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic IBLCE v angleščini, nemščini in španščini tukaj. Prijave prek spletnega obrazca najdete v vseh drugih jezikih na vaši jezikovni strani.

Če imate vprašanja o svoji posebni situaciji, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vas oskrbuje.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020