Ažuriranje od 8. lipnja 2021: Vremenska crta za zakazivanje IBCLC ispita iz rujna 2021

(Update as of June 8, 2021: Timeline for Scheduling your September 2021 IBCLC Examination — Croatian)

Prijave za IBCLC ispit iz rujna 2021. zatvorene su 4. lipnja 2021. IBLCE prima tisuće prijava na 17 jezika, pa je potrebno vrijeme da ih pregleda i odobri.

Možda ćete moći pronaći odgovore na pitanja o statusu prijave prijavom u novi mrežni sustav upravljanja vjerodajnicama IBLCE. Slijedite upute u nastavku za pristup ovom resursu.

IBLCE će početi slati e-poštu o odobrenju za polaganje ispita u srpnju i nastaviti slati autorizacije do kolovoza. E-adresa s autorizacijom sadržavat će važne informacije za zakazivanje vašeg pregleda. Nemojte pokušavati zakazati termin za pregled prije nego što primite ovu poruku.

Status svoje prijave možete vidjeti prijavom na svoj račun preko IBLCE-ovog mrežnog sustava upravljanja vjerodajnicama

Ako vaša prijava nije potvrđena, vidjet ćete obavijest s dodatnim informacijama na svojoj početnoj stranici. Pričekajte primitak e-pošte zaposlenika IBLCE-a. Možda budu potrebne dodatne informacije ili dokumentacija. 

Ako ne vidite obavijest prilikom prijave, možete provjeriti status svoje prijave klikom na „Apply for an Exam“ („Prijavi se za ispit“) na bočnoj traci (prikazano ovdje). 

Ako je status vaše prijave „pending results“ („čekaju se rezultati“) ili „confirmed“ („potvrđen“), u tom trenutku više ne morate ništa učiniti. IBLCE će vam poslati e-poštu s odobrenjem za ispit kada budete mogli zakazati termin pregleda.IBLCE će vam poslati informacije u srpnju ili kolovozu u vezi sa zakazivanjem termina za pregled.

Svojoj potvrdi o plaćanju možete pristupiti prijavom na svoj račun preko IBLCE-ovog mrežnog sustava upravljanja vjerodajnicama

Nakon što se prijavite, idite na „My Purchases“ („Moje kupnje“). Pronađite uplatu za koju želite vidjeti potvrdu i kliknite „View“ („Prikaži“) pokraj te uplate. S tog zaslona možete i ispisati kopiju.

*Napomena: Ako ste se prijavili na jeziku koji nije engleski, španjolski ili njemački, moglo bi doći do određenog kašnjenja između vremena predaje prijave i kada se pojavi u mrežnom sustavu za upravljanje vjerodajnicama. Hvala na strpljenju!

Ovdje saznajte više o korištenju internetskog sustava upravljanja vjerodajnicama IBLCE.

Ako imate bilo kakvih pitanja o bilo kojem od gore navedenih koraka ili o vašoj specifičnoj situaciji, kontaktirajte IBLCE lokaciju koja vam služi.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020