Opdatering fra 8. juni 2021: Tidslinje til planlægning af din IBCLC-undersøgelse fra september 2021

(Update as of June 8, 2021: Timeline for Scheduling your September 2021 IBCLC Examination — Danish)

Ansøgninger til IBCLC-undersøgelsen fra september 2021 lukkede den 4. juni 2021. IBLCE modtager tusindvis af ansøgninger på 17 sprog, så det tager tid at gennemgå og godkende dem.

Du kan muligvis finde svar på dine spørgsmål om ansøgningsstatus ved at logge ind på IBLCEs nye online legitimationsstyringssystem. Følg instruktionerne nedenfor for at få adgang til denne ressource.

IBLCE begynder at sende e-mail-godkendelses-e-mails i juli og fortsætter med at sende tilladelser frem til august. Autorisationsmailen indeholder vigtige oplysninger til planlægning af din eksamen. Forsøg ikke at planlægge din eksamensaftale, før du modtager denne meddelelse.

Du kan se status for din ansøgning ved at logge ind på din konto via IBLCE’s online akkrediteringssystem

Hvis din status ikke er blevet bekræftet, vil du se en meddelelse med yderligere information på din side. Vent på en e-mail fra en IBLCE-medarbejder. Der kan stilles krav om yderligere information eller dokumentation. 

Hvis du ikke kan se en meddelelse, når du logger ind, kan du kontrollere status for din ansøgning ved at klikke på “Apply for an Exam” (ansøg om eksamen) i sidebjælken (ses her).

Hvis status for din eksamen er “pending results” (afventer resultater) eller “confirmed” (bekræftet), er der ikke mere, du behøver at gøre lige nu. IBLCE sender dig en e-mail med tilladelse til eksamen, når du er i stand til at planlægge din eksamensaftale.IBLCE sender dig information i juli eller august om planlægning af din eksamensaftale.

Du kan tilgå din kvittering ved at logge ind på din konto via IBLCE’s online akkrediteringssystem

Når du er logget ind, skal du klikke ind på “My Purchases” (mine indkøb). Find den betaling, du gerne vil se kvitteringen for, og klik på “View” (vis) ved siden af pågældende betaling. Du kan også udskrive en kopi af dette skærmbillede.

*Bemærk: Hvis du ansøgte på et andet sprog end engelsk, spansk eller tysk, kan der være en vis forsinkelse mellem det tidspunkt, hvor du indsender din ansøgning, og når den vises i online legitimationsstyringssystemet. Tak for din tålmodighed!

Lær mere om brugen af ​​IBLCEs online legitimationsstyringssystem her.

Hvis du har spørgsmål om et af ovenstående trin eller om din specifikke situation, bedes du kontakte IBLCE-placeringen, der betjener dig.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter