Update vanaf 8 juni 2021: tijdlijn voor het plannen van uw IBCLC-onderzoek in september 2021

(Update as of June 8, 2021: Timeline for Scheduling your September 2021 IBCLC Examination — Dutch)

Aanvragen voor het IBCLC-examen van september 2021 zijn gesloten op 4 juni 2021. De IBLCE ontvangt duizenden aanvragen in 17 talen, dus het kost tijd om ze te beoordelen en goed te keuren.

U kunt mogelijk antwoorden op uw vragen over de status van uw aanvraag vinden door in te loggen op het nieuwe online beheersysteem voor referenties van de IBLCE. Volg de onderstaande instructies om toegang te krijgen tot deze bron.

De IBLCE begint in juli met het verzenden van e-mails over examenautorisatie en gaat door met het verzenden van autorisaties tot en met augustus. De autorisatie-e-mail bevat belangrijke informatie voor het plannen van uw examen. Probeer niet om uw examenafspraak te plannen voordat u deze mededeling hebt ontvangen.

U kunt de status van uw aanvraag bekijken door in te loggen bij het online accreditatie managementsysteem van de IBLCE

Als uw aanvraag nog niet bevestigd is, ziet u een melding met aanvullende informatie op uw startpagina. Wacht totdat u een e-mail van een medewerker van de IBLCE ontvangt. Aanvullende informatie of documentatie kan vereist zijn. 

Als u na het aanmelden geen melding ziet, dan kunt u de status van uw aanvraag controleren door te klikken op “Apply for an Exam” (Examen aanvragen) in de zijbalk (hier afgebeeld).

Als de status van uw aanvraag “pending results” (in afwachting van resultaten]) of “confirmed” (bevestigd) is, hoeft u verder vooralsnog niets te doen; De IBLCE stuurt u in juli of augustus informatie over het plannen van uw examenafspraak.

U hebt toegang tot uw kwitantie door in te loggen bij het online accreditatie managementsysteem van de IBLCE.

Als u zich hebt aangemeld, ga dan naar “My Purchases” (Mijn aankopen). Zoek de betaling waarvoor u de kwitantie wilt zien en klik of “View” (Bekijken) naast die betaling. U kunt vanaf dat scherm ook een kopie afdrukken. 

*Let op: als je je hebt aangemeld in een andere taal dan Engels, Spaans of Duits, kan er enige vertraging zijn tussen het moment waarop je je aanvraag indient en het moment waarop deze wordt weergegeven in het online referentiebeheersysteem. Bedankt voor je geduld!

Lees hier meer over het gebruik van het online referentiebeheersysteem van de IBLCE.

Als u vragen heeft over een van de bovenstaande stappen of over uw specifieke situatie, neem dan contact op met de IBLCE-locatie die u bedient.

← Informatiecentrum voor COVID-19