FRISSÍTVE 2020. július 10-én: A 2020 szeptemberi IBCLC vizsga lebonyolításával kapcsolatban további információ a jövő héten áll rendelkezésre!

A COVID-19 járvánnyal kapcsolatos helyzet világszerte továbbra is változó, és az egyének személyes, családi és szakmai körülményei is eltérőek lehetnek.

A 2020. szeptemberi IBCLC vizsgára jelentkezők számára, beleértve azokat az IBCLC-ket, akik az idei évben vizsgázással kívánnak újraminősítést szerezni, javasoljuk, hogy az Erőforrásközpontban tekintsék át a 2020 szeptemberi vizsgákkal kapcsolatban rendelkezésre álló lehetőségeket, és a választásukat egyedi körülményeik alapján mérlegeljék.

A jövő héten sokkal részletesebb információk állnak majd rendelkezésre a 2020. szeptemberi vizsga lebonyolításával kapcsolatban. Az IBLCE tervei szerint elkezdi a 2020. szeptemberi vizsga megszervezését.

Kérjük, tájékozódjon ezen az oldalon, és kövessen bennünket a közösségi médiában (Facebook, Twitter, Instagram), hogy ne maradjon le ezekről a fontos frissítésekről.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz