ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10 Ιουλίου 2020: Περισσότερες πληροφορίες για τη διεξαγωγή της εξέτασης IBCLC του Σεπτεμβρίου 2020 διαθέσιμες την επόμενη εβδομάδα!

Η κατάσταση λόγω της πανδημίας COVID-19 συνεχίζει να ποικίλλει ανά τον κόσμο, όπως ποικίλλει και η προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση κάθε υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στην εξέταση IBCLC τον Σεπτέμβριο 2020, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιημένων συμβούλων IBCLC που επιθυμούν να επαναπιστοποιηθούν φέτος δίνοντας την εξέταση, καλούνται να μελετήσουν τις διαθέσιμες δυνατότητες αναφορικά με τη διεξαγωγή της εξέτασης του Σεπτεμβρίου 2020 στο Κέντρο Αναφοράς και να εξετάσουν τις επιλογές τους με βάση τις ιδιαίτερες περιστάσεις στις οποίες βρίσκονται.

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή της εξέτασης του Σεπτεμβρίου 2020 θα είναι διαθέσιμες την επόμενη εβδομάδα. Το IBLCE σχεδιάζει να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή της εξέτασης του Σεπτεμβρίου 2020.

Ανατρέχετε στη συγκεκριμένη ενότητα και ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (FacebookTwitterInstagram), ώστε να μην χάνετε σημαντικές ενημερώσεις.

← Επιστρέψτε στο Κέντρο Πόρων COVID-19