OBVESTILO z dne 14. 7. 2020: nove razpoložljive informacije o izpitnih možnostih IBCLC v letu 2020

Natančno preberite nove informacije, da se boste laže odločili glede izpita IBCLC, ki bo septembra!

Najprej preverite izpitne možnosti IBCLC, kjer je nabor možnosti in stvari, o katerih morate razmisliti pri načrtovanju letošnjega izpita IBCLC.

Na voljo so podrobnejše informacije o opravljanju izpita IBCLC v izpitnem centru, vključno z novimi kontrolnimi seznami in odgovori na pogosta vprašanja (FAQ).

Opomba: Po možnosti lahko izberete »Live Remote Proctoring« (LRP) v angleščini. Če imate to možnost, lahko več o tem preberete tukaj v angleščini.

Elektronsko sporočilo s potrditvijo izpita vam bomo poslali v naslednjih tednih, in sicer v mesecu juliju in avgustu. Preverite te informacije, da boste lahko pretehtali svoje možnosti, preden se odločite za izbiro termina.

Pomembno obvestilo: Ne obračajte se na organizatorja izpita, dokler vam IBLCE izpita ne odobri po e-pošti. Če ga boste kontaktirali, ne da bi vam komisija po elektronski pošti odobrila izpit, bo pri izbiri termina verjetno nastala zmeda. 

Če imate vprašanje glede specifičnih okoliščin v vašem primeru, na katera vam nismo odgovorili tukaj, se lahko obrnete na pisarno IBLCE v vaši regiji.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020