Frissítés 2022. július 15-én: Következő lépések a 2022. szeptemberi IBCLC-vizsgára jelentkezők számára

(Update as of July 15, 2022: Next Steps for September 2022 IBCLC Examination Candidates — Hungarian)

Ha jelentkezett a 2022. szeptemberi IBCLC vizsgálatra, köszönjük a professzionális szoptatási ellátás iránti elkötelezettségét!

Miután benyújtotta jelentkezését, felmerülhet a kérdés, hogy mi következik. Kérjük, olvassa el az alábbiakat, ha többet szeretne megtudni a folyamatról – és rendszeresen ellenőrizze a 2022. szeptemberi IBCLC vizsgajelöltek irányítópultját, hogy nyomon kövesse, hol tartunk. ebben a folyamatban.

Jelenleg az IBLCE felülvizsgálja a jelentkezéseket. Idén több mint 4000 jelentkezés érkezett hozzánk, és a jelentkezési határidő után 1-2 hónap kell ahhoz, hogy az IBLCE minden pályázatot elbíráljon. Jelentkezése állapotáról ellenőrizheti online fiókját.

* Kérjük, vegye figyelembe: Ha nem angol, spanyol vagy német nyelven jelentkezett, eltelhet egy kis idő a jelentkezés benyújtása és az online hitelesítő adatkezelő rendszerben való megjelenése között. Köszönjük türelmét!

Még nem lehet beütemezni a 2022. szeptemberi IBCLC-vizsgát. Az IBLCE várhatóan ebben a hónapban kezdi el küldeni a 2022. szeptemberi IBCLC-vizsgálatra vonatkozó vizsgálati felhatalmazást e-maileket, kezdve a szoptatási/szoptatási szünetekre jóváhagyott jelöltekkel. Miután megkapta a felhatalmazó e-mailt, beütemezheti a vizsgát a vizsgaidőszakra: 2022. szeptember 14-23.

További információért rendszeresen ellenőrizze a 2022. szeptemberi IBCLC vizsgajelöltek irányítópultját!

Addig is használhatja a Prometric tesztközpont-helymeghatározó eszközét a következőkkel kapcsolatos információk megtekintéséhez: meglévő tesztelő központok. Megadhatja a kívánt helyszínt és a fent megadott vizsgaidőpontokat.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy sem az IBLCE, sem a Prometric nem tudja garantálni az időpontok elérhetőségét az Ön által előnyben részesített helyen. A megjelenített helyszínek is változhatnak, ezért javasoljuk, hogy nézzen vissza, amikor időpontot egyeztet a vizsgálatra. Továbbá nagyon fontos, hogy tekintse át ezt a tesztközpontok listáját, amelyek speciális COVID-19-követelményekkel rendelkeznek.

Ha konkrét kérdése van az Ön helyzetével kapcsolatban, forduljon az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínhez.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra