Frissítés 2021. július 19-től: 2021. április / májusi vizsgaeredmények online elérhetőek lesznek ebben a hónapban

(Update as of July 19, 2021: April/May 2021 Examination Results Will Be Available Online This Month — Hungarian)

Mint bejelentettük, 2021. április / május az IBCLC-vizsgálatok eredményeit júliusban online közöljük.

Az IBLCE a sikeres / sikertelen eredményeket és az eredményjelentést az online hitelesítő adatok kezelési fiókjában fogja megadni

Amint felkészülünk a vizsgaeredmények közzétételére, változásokat észlelhet online fiókjában. Néhány napig üzenet jelenik meg arról, hogy a vizsgálati eredményeket még nem tették közzé. Kérjük, ellenőrizze az IBLCE webhelyét, és a következő hetekben keressen egy e-mailt arról, hogy az eredmények teljes mértékben megjelennek és készen állnak a fiókjában.

Nagyon köszönöm a türelmét. Tudjuk, hogy szívesen vennéd eredményeidet! Örömmel kínáljuk Önnek ezeket az eredményeket egy online megoldás segítségével, és további részleteket nyújtunk Önnek a következő hetekben.

Amint ezt egy heti frissítéssel megosztották 2021 márciusában , a postai küldemények logisztikája miatt járvány esetén az IBCLC tanúsítványok postai úton történő elküldése késik. Az IBLCE az elkövetkező hónapokban postai úton elküldi az IBCLC tanúsítványokat és az igazolványokat a sikeres 2021. április / májusi IBCLC vizsgajelölteknek.

Kérjük, vegye figyelembe: Az online hitelesítő adatok kezelésének egyes részei A vizsgálati eredmények közzétételéhez a rendszert ki kell kapcsolni. Ez minden IBCLC-t érinthet, beleértve azokat is, akik nem vettek részt a 2021. április / májusi IBCLC-vizsgán.

IBCLC-k esetében 2021-ben CERP-ek általi újrahitelesítés: A CERP-ek általi újbóli tanúsításra vonatkozó kérelmek átmenetileg nem érhetők el.

A CERP által az angol, a német és a spanyol nyelvtől eltérő nyelveken történő újrahitelesítés iránti kérelmek továbbra is elérhetők maradnak a nyelvi oldalon.

Emlékeztetőül: a CERP-ek általi újbóli tanúsítás határideje: 2021. szeptember 30.

Ha már jelentkezett az új tanúsításhoz a CERP-k részéről, akkor ideiglenesen nem tudja ellenőrizni alkalmazásának állapotát.

Minden IBCLC esetén: ideiglenesen nem tudja ellenőrizni a hitelesítő adatok állapotát az online hitelesítő adatok kezelési rendszerében.

A hitelesítő adatok állapotát továbbra is ellenőrizheti online Nyilvántartás . Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az IBLCE regionális telephelyével, ha segítségre van szüksége a hitelesítő adatok ellenőrzéséhez vagy a CERPs alkalmazás állapotának újbóli tanúsításához.

Az online hitelesítő adatok kezelési rendszerének minden részéhez való hozzáférés helyreáll, ha befejeztük a vizsga eredményeinek kiadását. Megosztjuk itt és a közösségi médiában, ha minden ismét elérhető lesz.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz