Ενημέρωση από 19 Ιουλίου 2021: Απρίλιος / Μάιος 2021 Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο αυτό το μήνα

(Update as of July 19, 2021: April/May 2021 Examination Results Will Be Available Online This Month — Greek)

Όπως ανακοινώθηκε, τα αποτελέσματα των εξετάσεων IBCLC Απριλίου / Μαΐου 2021 θα υποβληθούν διαδικτυακά τον Ιούλιο.

Το IBLCE θα παρέχει τα αποτελέσματα επιτυχίας / αποτυχίας και την αναφορά βαθμολογίας σας στον λογαριασμό διαχείρισης διαπιστευτηρίων στο διαδίκτυο .

Καθώς ετοιμάζουμε για την κυκλοφορία των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, ενδέχεται να παρατηρήσετε αλλαγές στον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο. Για μερικές ημέρες ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει. Ελέγξτε τον ιστότοπο IBLCE και αναζητήστε ένα email από εμάς τις επόμενες εβδομάδες, ενημερώνοντάς σας ότι τα αποτελέσματα κυκλοφορούν πλήρως και είναι έτοιμα στον λογαριασμό σας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας. Γνωρίζουμε ότι είστε πρόθυμοι να έχετε τα αποτελέσματά σας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε αυτά τα αποτελέσματα μέσω μιας διαδικτυακής λύσης και θα σας παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως κοινοποιήθηκε σε μια Εβδομαδιαία ενημέρωση τον Μάρτιο 2021, λόγω της εφοδιαστικής παροχής αλληλογραφίας πιστοποιητικά κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, η αποστολή πιστοποιητικών IBCLC μέσω ταχυδρομείου καθυστερεί. Η IBLCE θα στείλει πιστοποιητικά και δελτία ταυτότητας IBCLC στους επιτυχημένους υποψηφίους εξετάσεων IBCLC Απριλίου / Μαΐου 2021 τους επόμενους μήνες.

Σημείωση: Ορισμένα τμήματα της διαχείρισης διαπιστευτηρίων στο διαδίκτυο Το σύστημα πρέπει να είναι απενεργοποιημένο για την έκδοση αποτελεσμάτων εξέτασης. Αυτό μπορεί να επηρεάσει όλα τα IBCLC, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν συμμετείχαν στην εξέταση IBCLC Απριλίου / Μαΐου 2021.

Για την πιστοποίηση IBCLC από CERP το 2021: Οι αιτήσεις για επαναπιστοποίηση από CERP δεν είναι προσωρινά διαθέσιμες.

Οι αιτήσεις για επαναπιστοποίηση από CERP σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Αγγλικά, τα Γερμανικά και τα Ισπανικά θα παραμείνουν διαθέσιμες στη σελίδα γλώσσας σας.

Υπενθυμίζοντας, η προθεσμία για επαναπιστοποίηση από CERPs είναι 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Εάν έχετε ήδη υποβάλει αίτηση για επαναπιστοποίηση από CERP, προσωρινά δεν θα μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της αίτησής σας.

Για όλα τα IBCLC: Θα προσωρινά δεν μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση διαπιστευτηρίων σας στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων.

Μπορείτε ακόμα να ελέγξετε την κατάσταση διαπιστευτηρίων σας στο διαδικτυακό μας Δημόσιο μητρώο . Επικοινωνήστε με την τοπική σας τοποθεσία IBLCE εάν χρειάζεστε βοήθεια για τον έλεγχο της πιστοποίησης ή της πιστοποίησης κατά την κατάσταση της αίτησης CERPs.

Η πρόσβαση σε όλα τα μέρη του διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης διαπιστευτηρίων θα αποκατασταθεί όταν ολοκληρώσουμε την έκδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Θα μοιραστούμε εδώ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν όλα είναι ξανά διαθέσιμα.

← Επιστρέψτε στο Κέντρο Πόρων COVID-19