Posodobitev od 19. julija 2021: Rezultati izpita april / maj 2021 bodo na voljo v spletu ta mesec

(Update as of July 19, 2021: April/May 2021 Examination Results Will Be Available Online This Month — Slovenian)

Kot je bilo napovedano, bodo rezultati izpita IBCLC aprila / maja 2021 julija na voljo na spletu.

IBLCE bo v vašem spletnem računu za upravljanje poverilnic ponudil rezultate prenosa / neuspeha in vaše poročilo o rezultatih.

Ko se pripravljamo na objavo rezultatov izpita, boste morda opazili spremembe v svojem spletnem računu. Nekaj ​​dni boste morda videli sporočilo, da rezultati pregleda še niso objavljeni. Prosimo, preverite spletno mesto IBLCE in v naslednjih nekaj tednih poiščite e-poštno sporočilo, ki vas obvešča, da so rezultati v celoti objavljeni in pripravljeni v vašem računu.

Najlepša hvala za potrpljenje. Vemo, da si nestrpno želite doseči svoje rezultate! Te rezultate vam z veseljem ponujamo prek spletne rešitve in vam bomo v prihodnjih tednih zagotovili več podrobnosti.

Kot je bilo objavljeno v Tedenski posodobitvi marca 2021 zaradi logistike pošiljanja po pošti med pandemijo, pošiljanje potrdil IBCLC po pošti zamuja. IBLCE bo uspešnim kandidatom za izpit aprila / maja 2021 v prihodnjih mesecih po pošti poslal potrdila IBCLC in identifikacijske izkaznice.

Opomba: Nekateri deli spletnega upravljanja poverilnic sistem mora biti onemogočen, da objavi rezultate izpitov. To lahko vpliva na vse IBCLC, vključno s tistimi, ki niso opravili izpita IBCLC aprila / maja 2021.

Za IBCLC, ki ga CERP potrdi leta 2021: vloge za ponovno potrditev s strani CERP začasno niso na voljo.

Prošnje za ponovno potrditev s strani CERP v jezikih, ki niso angleščina, nemščina in španščina, bodo še naprej na voljo na vaši jezikovni strani.

Kot opomnik je rok za ponovno potrditev s strani CERP-jev 30. septembra 2021.

Če ste že zaprosili za ponovno potrditev s strani CERP, začasno ne boste mogli preveriti stanja svoje prijave.

Za vse IBCLC: začasno ne morem preveriti stanja poverilnic v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic.

Stanje poverilnic lahko še vedno preverite v našem spletnem Javni register . Če potrebujete pomoč pri preverjanju poverilnic ali ponovni potrditvi statusa prijave CERPs, se obrnite na svojo regijsko lokacijo IBLCE.

Dostop do vseh delov spletnega sistema za upravljanje poverilnic bo obnovljen, ko bomo objavili rezultate izpita. Delili bomo tukaj in na družbenih omrežjih, ko bo vse spet na voljo.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020