Ažuriranje od 29. srpnja 2022.: Ažurirani IBCLC registar sada je dostupan

(Update as of July 29, 2022: Updated IBCLC Registry Now Available — Croatian)

IBLCE-ov Javni registar ažuriran je kako bi uključio ažuriranja certifikata od administracije IBCLC ispita u ožujku/travnju 2022. i recertifikaciju od strane CERP-a od 1. srpnja 2022. Hvala svim IBCLC-ovima diljem svijeta na vašoj nevjerojatnoj predanosti pružanju podrške obiteljima koje doje!

Za IBCLC koji trebaju potvrditi svoju certifikaciju kod svog poslodavca ili drugih dionika koji žele potvrditi trenutne IBCLC, preporučujemo da koristite ovaj resurs. Davanje veze za registar i broja vjerodajnice (L-#) poslodavcu omogućit će mu da sam provjeri vašu certifikaciju. Također možete ispisati stranicu i poslati je svom poslodavcu.

Trebate li pomoć u pronalaženju vašeg broja vjerodajnice? Saznajte više o pristupu vašem računu u IBLCE-ovom online sustavu upravljanja vjerodajnicama ovdje.


Kao podsjetnik, evo ostalih metoda provjere certifikacije koje su vam trenutno dostupne:

  • Prijavite se na IBLCE-ov online sustav za upravljanje vjerodajnicama i pregledajte/ispišite svoj status certifikacije na kartici “Moje vjerodajnice”. Saznajte više ovdje.
  • Pošaljite obrazac za certifikacijsku potvrdu u ime svog poslodavca ili bilo koga drugoga tko treba potvrdu vaše certifikacije .
  • Kontaktirajte svoju IBLCE lokaciju za pismo kojim se potvrđuje status vaše IBCLC certifikacije koje se može dostaviti trećim stranama.
  • Koristite e-mail s potvrdom o položenom ispitu koji vam je poslan početkom ovog mjeseca.

Ako imate bilo kakvih pitanja, nemojte se ustručavati kontaktirati regionalnu lokaciju IBLCE koja vam služi.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19