Opdatering fra 24. august 2020: E-mail til godkendelsesgodkendelse og opdatering / tip til planlægning

Næsten alle kandidater har modtaget deres E-mail til eksamenstilladelse, og 73% af alle kandidater har med succes planlagt deres eksamensaftale i september 2020.

Vi ved, at planlægningen af ​​deres undersøgelse for nogle vil være udfordrende i år, da vi oplever en global pandemi, som resulterer i lukninger af testcenter og i nogle tilfælde begrænsede aftaletider.

Hvis du har svært ved at finde en aftale på det ønskede testcenter / dato, anbefaler vi at du tjekker med jævne mellemrum. Fra 20. august 2020 har vi hørt fra vores testleverandør, at de fortsætter med at tilføje aftaletider til testcentre over hele kloden, hvilket betyder, at tilgængelige eksamensaftaler også ændres regelmæssigt.

Du kan gennemgå dine muligheder for eksamen i år her. Bemærk venligst, at fristen for at modtage en fuld eller delvis refusion kommer snart den 31. august 2020.

Vi vil ofte opdatere vores COVID-19 Resource Center med nye oplysninger om planlægning og eksamen, når vi nærmer os eksamensvinduet. Kom ofte tilbage!

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter