Opdatering fra 17. september 2021: En påmindelse om IBCLC -undersøgelsesbrud

(Update as of September 17, 2021: A Reminder About IBCLC Examination Breaks — Danish)

Som delt i din eksamensgodkendelses-e-mail, i undersøgelsespåmindelses-e-mails på COVID-19-ressourcecenter , på siden LRP Information , på Ofte stillede spørgsmål til undersøgelse og Ofte stillede spørgsmål om COVID-19 på IBLCE-webstedet og i Supplerende vejledning til Live Remote Proctoring (LRP) , vær særlig opmærksom på politikken for IBCLC -undersøgelsesbrud, når du forbereder din undersøgelse:

Alle kandidater har en planlagt pause mellem del 1 og del 2 af eksamen. Hvis du ønsker at forlade din arbejdsstation i denne pause, skal du skal advare din testadministrator/proctor, inden du forlader din arbejdsstation eller bevæger dig væk fra webkameraet under en LRP-undersøgelse. Hvis du forlader din arbejdsstation eller bevæger dig væk fra webkameraet uden at give advarsel til advokaten, afsluttes din eksamen.

For kandidater, der tager eksamen på et testcenter:

Du har tilladt op til to uplanlagte pauser. Bemærk, at den tid, du tager til en uplanlagt pause, er en del af den samlede tid, du har til at afslutte eksamen.

For kandidater, der tager eksamen via Live Remote Proctoring (LRP):

Uplanlagte pauser er ikke tilladt på grund af undersøgelsessikkerhedshensyn. Du må kun forlade visningen af ​​dit webkamera under din planlagte pause, EFTER at have modtaget bekræftelse fra din advokat.

Der er en påmindelse om pausepolitikken på skærmen i slutningen af ​​del 1 af undersøgelsen som følger:

Du har nået slutningen af ​​del 1. For at afslutte dette afsnit og gå videre til pausen, skal du klikke på “Afslut sektion” i det øverste højre område af skærmen. Når du har gennemført del 1, må du ikke vende tilbage. Dine svar vil blive indsendt, og eventuelle spørgsmål, der var ufuldstændige, vil blive markeret som ubesvarede.

Hvis du tager en Proctored -undersøgelse, og du ønsker at bruge 5 minutters pause, må du ikke forlade synsvinklen fra advokaten uden tilladelse. Manglende overholdelse af denne procedure medfører annullering af din score.

For at få flere oplysninger om IBCLC-eksamenspausen og andre politikker, bedes du gennemgå din e-mail til eksamenstilladelse og COVID-19-ressourcecenter.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte den IBLCE-placering , der tjener dig.

← Tilbage til COVID-19 ressource side