Update vanaf 17 september 2021: een herinnering over IBCLC-examenpauzes

(Update as of September 17, 2021: A Reminder About IBCLC Examination Breaks — Dutch)

Zoals gedeeld in uw e-mail voor examenautorisatie, in e-mails met examenherinneringen, op het COVID-19 Resource Center , op de pagina LRP-informatie in Veelgestelde vragen over examens en Veelgestelde vragen over COVID-19 op de IBLCE-website en in de Aanvullende gids voor Live Remote Proctoring (LRP) , besteed speciale aandacht aan het IBCLC-beleid voor examenonderbrekingen terwijl u zich voorbereidt op uw examen:

Alle kandidaten hebben een geplande pauze tussen deel 1 en deel 2 van het examen. Als u tijdens deze pauze uw werkplek wilt verlaten, moet u uw testbeheerder/surveillant waarschuwen voordat u uw werkplek verlaat of weggaat van de webcam tijdens een LRP-onderzoek. Als je je werkplek verlaat of weggaat van de webcam zonder de surveillant te waarschuwen, wordt je examen afgebroken.

Voor kandidaten die het examen afleggen in een testcentrum:

Je hebt maximaal twee ongeplande pauzes. Houd er rekening mee dat de tijd die je neemt voor een ongeplande pauze deel uitmaakt van de totale tijd die je hebt om het examen af ​​te leggen.

Voor kandidaten die het examen afleggen via Live Remote Proctoring (LRP):

Ongeplande pauzes zijn niet toegestaan ​​vanwege veiligheidsoverwegingen bij het examen. Je mag het zicht op je webcam pas tijdens je geplande pauze verlaten NA ontvangst van de bevestiging van je surveillant.

Aan het einde van deel 1 van het examen wordt als volgt herinnerd aan het pauzebeleid op het scherm:

U bent aan het einde van deel 1 gekomen. Om dit gedeelte af te ronden en door te gaan naar de pauze, klikt u op “Finish Section” in de rechterbovenhoek van het scherm. Als je eenmaal deel 1 hebt voltooid, mag je niet meer terugkeren. Uw antwoorden worden ingediend en eventuele onvolledige vragen worden als onbeantwoord gemarkeerd.

Als u een geproctord examen aflegt en u wilt gebruikmaken van de pauze van 5 minuten, mag u het zicht van de surveillant niet verlaten zonder toestemming. Als u deze procedure niet volgt, wordt uw score geannuleerd.

Raadpleeg voor meer informatie over de IBCLC-examenpauze en ander beleid uw e-mail voor examenautorisatie en de COVID-19 informatiecentrum.

Als u vragen heeft, neem dan contact op met de IBLCE-locatie die jij.

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina