Frissítés 2021. szeptember 17 -én: Emlékeztető az IBCLC vizsgálati szünetekről

(Update as of September 17, 2021: A Reminder About IBCLC Examination Breaks — Hungarian)

Amint azt a vizsgafelhatalmazási e-mailben megosztotta, a Vizsga emlékeztető e-mailekben, a COVID-19 erőforrásközpontban, a LRP információk oldalon, a Gyakori kérdések és GYIK a COVID-19-ről Az IBLCE webhelyén, valamint a Kiegészítő útmutatóban az élő távvezérléshez (LRP) , kérjük, fordítson különös figyelmet az IBCLC vizsgálati szünetekre vonatkozó irányelvére a vizsgára való felkészülés során:

Minden vizsgázónak szünetet kell tartania a vizsga 1. és 2. része között. Ha el szeretné hagyni a munkaállomást a szünet alatt, értesítenie kell a tesztgazdát/kivitelezőt, mielőtt elhagyja a munkaállomást, vagy távolodik a webkamerától egy LRP vizsgálat során. Ha elhagyja a munkaállomást vagy eltávolodik a webkamerától anélkül, hogy figyelmeztette volna a kivetítőt, a vizsga megszakad.

A tesztközpontban vizsgázó jelölteknek:

Legfeljebb két nem tervezett szünetet engedélyez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az előre nem tervezett szünetre szánt idő a vizsgálat elvégzéséhez szükséges teljes idő része.

Azoknak a jelentkezőknek, akik vizsgát tesznek az élő távvezérlésen (LRP) keresztül:

Az előre nem tervezett szünetek vizsgabiztonsági megfontolások miatt nem megengedettek. Csak akkor hagyhatja el webkamerájának nézetét az ütemezett szünetben, HA azután fogadta a visszaigazolást a kivetítőjétől.

A vizsga 1. részének végén a képernyőn megjelenik egy emlékeztető a szünetekre vonatkozó szabályokra:

Az 1. rész végéhez ért. A szakasz befejezéséhez és a szünet folytatásához kattintson a “Fejezze be a részt” a képernyő jobb felső részén. Miután befejezte az 1. részt, nem térhet vissza. Válaszait elküldjük, és a hiányos kérdéseket megválaszolatlanként jelölik meg.

Ha időzített vizsgálatot végez, és ki szeretné használni az 5 perces szünetet, akkor nem hagyhatja el a megbízott véleményét. engedély nélkül. Ha ezt az eljárást nem tartja be, a pontszám törlődik.

Ha többet szeretne megtudni az IBCLC vizsgaszünetről és egyéb irányelvekről, tekintse át a vizsgafelhatalmazási e-mailt és a COVID-19 Forrásközpont.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon a IBLCE helyhez, amely szolgál te.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra