Posodobitev od 17. septembra 2021: Opomnik o izpitnih prekinitvah IBCLC

(Update as of September 17, 2021: A Reminder About IBCLC Examination Breaks — Slovenian)

Kot je navedeno v vašem e-poštnem sporočilu za avtorizacijo izpita, v e-poštnih sporočilih z opomnikom za izpit, v centru virov za COVID-19 na strani Informacije o LRP na Pogosta vprašanja o pregledu in pogosta vprašanja o COVID-19 na Na spletnem mestu IBLCE in v Dodatnem vodniku za oddaljeno proctoring v živo (LRP) pri pripravi na izpit bodite posebno pozorni na politiko prekinitev izpitov IBCLC:

Vsi kandidati imajo predviden odmor med 1. in 2. delom izpita. Če želite v tem premoru zapustiti delovno postajo, morate obvestiti svojega testnega skrbnika/proktorja, preden zapustite delovno postajo ali se med pregledom LRP odmaknete od spletne kamere. Če zapustite delovno postajo ali se odmaknete od spletne kamere, ne da bi opozorili proktorja, bo vaš izpit končan.

Za kandidate, ki opravljajo izpit v preizkusnem centru:

Dovoljena sta vam največ dva nenačrtovana odmora. Upoštevajte, da je čas, ki si ga vzamete za nenačrtovan odmor, del skupnega časa, ki ga imate za zaključek izpita.

Za kandidate, ki opravljajo izpit prek oddaljenega preverjanja v živo (LRP):

Nenačrtovani odmori zaradi varnostnih razlogov niso dovoljeni. Pogled spletne kamere lahko pustite le med načrtovanim premorom, potem ko prejmete potrditev od svojega proktorja.

Na koncu prvega dela pregleda je na zaslonu opomnik o politiki prekinitev:

Prišli ste do konca 1. dela. Če želite dokončati ta razdelek in se premakniti na prelom, kliknite “Dokončaj razdelek” v zgornjem desnem delu zaslona. Ko dokončate 1. del, se ne morete vrniti. Vaši odgovori bodo poslani, vsa nepopolna vprašanja pa bodo označena kot neodgovorjena.

Če opravljate izpit z dodatnim izpitom in želite uporabiti 5 -minutni odmor, ne smete zapustiti pogleda proktorja brez dovoljenja. Če ne upoštevate tega postopka, bo rezultat preklican.

Za več informacij o izpitnem premoru IBCLC in drugih politikah si oglejte svoj e-poštni naslov za avtorizacijo izpita in Središče za vire COVID-19.

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki služi ti.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri