Ažurirano od 3. rujna 2021: ažurirani registar IBCLC -a sada je dostupan

(Update as of September 3, 2021: Updated IBCLC Registry Now Available — Croatian)

Javni registar IBLCE-a ažuriran je tako da uključuje ažuriranje certifikata od IBCLC-ove uprave za ispitivanje u travnju/svibnju 2021. i ponovnu certifikaciju od strane CERP-a od 1. kolovoza 2021.

Za IBCLC -ove koji trebaju potvrditi svoju certifikaciju kod svog poslodavca ili drugih dionika koji žele provjeriti one koji su IBCLC -ovi, preporučujemo vam da koristite ovaj resurs. Ako svom poslodavcu date vezu i broj vjerodajnice (L-#), omogućit će im da sami potvrde vašu potvrdu. Također možete ispisati stranicu za slanje.

Trebate li pomoć pri pronalasku broja vjerodajnice? Saznajte više o pristupu svom računu u IBLCE-ovom mrežnom sustavu za upravljanje vjerodajnicama ovdje.


Podsjećamo, evo vam i drugih metoda provjere certifikata koji su vam trenutno dostupni:

  • Prijavite se na IBLCE -ov mrežni sustav upravljanja vjerodajnicama i pogledajte/ispišite svoj status certifikata na kartici “Moji vjerodajnici”. Saznajte više ovdje.
  • Pošaljite potvrda certifikacije u ime vašeg poslodavca ili onog kome je potrebna potvrda vaše certifikacije.
  • Obratite se IBLCE lokaciji za pismo koje potvrđuje status ovjerenog mogu se dostaviti trećim stranama.

Kao što je nedavno najavljeno, IBLCE radi na slanju certifikata i osobnih iskaznica novim i ponovnim certifikacijama IBCLC-ova od 2020. postupno. Uslijedit će certifikati za kandidate IBCLC ispita za travanj/svibanj 2021.

Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati regionalnu lokaciju IBLCE koja vam služi.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19