Ažuriranje od 9. rujna 2022.: Podsjetnik o prekidima ispita IBCLC

(Update as of September 9, 2022: A Reminder About IBCLC Examination Breaks — Croatian)

Kao što ste podijelili u svojoj e-poruci za autorizaciju ispita, u e-porukama s podsjetnicima na ispite, u COVID-19 Resursnom centru , na stranici Informacije o LRP-u, u Često postavljana pitanja o pregledima i Često postavljana pitanja o COVID-19 na web stranici IBLCE i u Supplemental Guide for Live Remote Proctoring (LRP) , obratite posebnu pozornost na pravila o prekidu ispita IBCLC dok se pripremate za ispit:

Svi kandidati imaju predviđenu pauzu između 1. i 2. dijela ispita. Ako želite napustiti svoju radnu stanicu tijekom ove pauze, morate upozoriti svog ispitnog administratora/proktora prije nego što napustite svoju radnu stanicu ili se udaljite od web-kamere tijekom LRP pregleda. Ako napustite svoju radnu stanicu ili se udaljite od web-kamere, a da niste upozorili nadzornika, vaš će pregled biti prekinut.

Za kandidate koji polažu ispit u ispitnom centru:Za kandidate koji polažu ispit putem Live Remote Proctoring (LRP):
Dopuštene su vam do dvije neplanirane stanke. Imajte na umu da je vrijeme koje odvojite za neplaniranu stanku dio ukupnog vremena koje imate za dovršetak ispita.Neplanirane pauze nisu dopuštene zbog sigurnosnih razloga ispita. Svoju web-kameru možete napustiti samo tijekom planirane pauze NAKON kada primite potvrdu od svog nadzornika.

U nastavku je podsjetnik na pravila o prekidima koji se prikazuju na ekranu na kraju 1. dijela ispita:

Došli ste do kraja 1. dijela. Da biste završili ovaj odjeljak i prešli na pauzu, kliknite na “Završi odjeljak” u gornjem desnom dijelu zaslona. Nakon što završite 1. dio, više se ne možete vratiti. Vaši će odgovori biti poslani, a sva pitanja koja su bila nepotpuna bit će označena kao neodgovorena.

Ako polažete Proctored ispit u ispitnom centru ili online putem Live Remote Proctora i želite koristiti 5- minuta pauze, ne smijete bez dopuštenja napuštati pogled proctora. Nepoštivanje ovog postupka rezultirat će poništenjem vašeg rezultata.

Za više informacija o IBCLC ispitnoj pauzi i drugim ispitnim pravilima, pogledajte svoju e-poštu za autorizaciju ispita i Resursni centar za COVID-19.

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se IBLCE lokaciji koja vam služi.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19