Frissítés 2022. szeptember 9-én: Emlékeztető az IBCLC vizsgaszüneteiről

(Update as of September 9, 2022: A Reminder About IBCLC Examination Breaks — Hungarian)

Amint azt a vizsgálatra feljogosító e-mailben, a vizsgálatra emlékeztető e-mailekben megosztotta a COVID-19 erőforrásközpontban az LRP-információk oldalon, az A vizsgálatokkal kapcsolatos GYIK és COVID-19 GYIK az IBLCE webhelyén és a Kiegészítő útmutatóban az élő távoli védőkezeléshez (LRP) , kérjük, fordítson különös figyelmet az IBCLC vizsgaszünet szabályzatára, amikor felkészül a vizsgára:

Minden vizsgázónak szünetet tart a vizsga 1. és 2. része között. Ha el kívánja hagyni a munkaállomást ebben a szünetben, kell figyelmeztetnie a tesztadminisztrátort/felügyelőt, mielőtt elhagyja a munkaállomást, vagy eltávolodik a webkamerától az LRP vizsgálat során. Ha elhagyja munkaállomását, vagy eltávolodik a webkamerától anélkül, hogy figyelmeztetné az orvost, a vizsgálatot megszakítjuk.

A vizsgaközpontban vizsgázó vizsgázók számára:Azok a vizsgázók, akik élő távoli próbával (LRP) tesznek vizsgát:
Legfeljebb két előre nem tervezett szünet engedélyezett. Felhívjuk figyelmét, hogy a nem tervezett szünetre fordított idő a vizsga teljes időtartamának részét képezi.Vizsgabiztonsági okokból előre nem tervezett szünet nem megengedett. Csak a tervezett szünet alatt hagyhatja el a webkameráját, AZUTÁN, hogy megkapta a védőtől kapott visszaigazolást.

Az alábbiakban egy emlékeztető a szünetre vonatkozó szabályzatról, amely a vizsga 1. részének végén jelenik meg a képernyőn:

Elérkezett az 1. rész végéhez. A szakasz befejezéséhez és a szünetre való továbblépéshez kattintson a „Finish Section” gombra a képernyő jobb felső részén. Ha befejezte az 1. részt, nem térhet vissza. Válaszait elküldjük, és a hiányos kérdéseket megválaszolatlanként jelöljük meg.

Ha Proctored vizsgát vesz egy tesztközpontban vagy online egy Live Remote Proctor segítségével, és szeretné használni az 5- perc szünet, engedély nélkül nem hagyhatja el a proktor elől. Ha nem követi ezt az eljárást, a pontszám törlését vonja maga után.

Az IBCLC vizsgaszünetével és egyéb vizsgaszabályzatával kapcsolatos további információkért tekintse át a vizsgaengedélyező e-mailt és a COVID-19-forrásközpont.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínhez.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra