IBLCE ispitni centar i mreža skočnih prozora

(IBLCE Test Centre and Pop-up Site Network — Croatian)

Ako ste se već prijavili ili ste zainteresirani za prijavu za ispitnu administraciju IBCLC u rujnu 2021. godine, IBLCE vam pruža dodatne informacije o lokacijama ispitnih centara. Ova će se stranica ažurirati sve dok ispit ne započne u rujnu kako bismo vas obavještavali.

Globalna mreža ispitnog centra

Putem IBLCE-ovog dobavljača testiranja, kandidati za IBCLC ispit imaju pristup preko 500 ispitnih centara u 88 zemalja, jednoj od najvećih globalnih mreža za testiranje. Da biste vidjeli lokacije centara za testiranje, posjetite web mjesto Prometric i potražite svoje željeno mjesto. Zakazivanje sastanka na mjestu testiranja održat će se u srpnju / kolovozu za ispit u rujnu 2021. godine. Prometric također pruža informacije povezane s zatvaranjem ispitnih centara, što je posebno važno sada jer lokalna i specifična ograničenja COVID-19 mogu utjecati na lokalne ispitne centre.

Dodatne lokacije “skočnih web mjesta”

Za regionalna ili zemljopisna područja u kojima ne postoji ispitni centar ili je ograničen kapacitet ispitnog centra, ovisno o količini kandidata za IBCLC, IBLCE radi na olakšavanju dodatnih lokacija poznatih kao „skočna mjesta“.

Na temelju trendova u nedavnim prošlim podacima o kandidatima u nastavku je popis skočnih mjesta koja je IBLCE zatražio za ispit u rujnu 2021. godine. S obzirom na lokalna ograničenja koja se odnose na pandemiju COVID-19 i postupak koji je uključen u olakšavanje tih stranica, moguće je da jedno ili više od ovih mjesta u konačnici neće biti dostupno. Ako su dostupni, možda neće prihvatiti zakazivanje do kraja srpnja ili kolovoza. Razumijemo izazov življenja u ovim nesigurnim vremenima, pa je IBLCE stvorio ove mogućnosti za 2021 kandidata za ispit.

Ovdje pronađite tražene lokacije skočnih prozora potrebne za administraciju ispita u rujnu 2021. godine