IBLCE Test Center og Pop-up Site Network

(IBLCE Test Centre and Pop-up Site Network — Danish)

Hvis du allerede har ansøgt eller er interesseret i at ansøge om IBCLC-undersøgelsesadministrationen i september 2021, giver IBLCE dig yderligere oplysninger om placeringer af testcentre. Denne side opdateres, indtil undersøgelsen begynder i september for at holde dig informeret.

Test Center Global Network

Gennem IBLCEs testleverandør har IBCLC-undersøgelseskandidater adgang til over 500 testcentre i 88 lande, et af de største globale testnetværk. Hvis du vil se placeringer af testcentre, skal du besøge Prometric-webstedet for at søge efter din foretrukne placering. Planlægning af en aftale på et teststed finder sted i juli / august til september 2021-eksamen. Prometric giver også information relateret til lukning af testcentre, især vigtigt nu, da lokale og landespecifikke COVID-19-begrænsninger kan påvirke lokale testcentre.

Yderligere ”Pop-up Site” Steder

I regionale eller geografiske områder, hvor der ikke er noget testcenter, eller der er begrænset kapacitet til testcenter, afhængig af IBCLC-kandidatvolumen, arbejder IBLCE med at lette yderligere placeringer kendt som “Pop-up-steder”.

Baseret på tendenser i de seneste tidligere kandidatdata nedenfor er en liste over pop-up-websteder, som IBLCE har anmodet om til september 2021-eksamen. I betragtning af lokale begrænsninger relateret til COVID-19-pandemien og processen involveret i at lette disse websteder er det muligt, at et eller flere af disse websteder muligvis ikke i sidste ende vil være tilgængelige. Hvis de er tilgængelige, accepterer de muligvis ikke planlægning indtil slutningen af juli eller august. Vi forstår udfordringen ved at leve i disse usikre tider, så IBLCE har udformet disse muligheder til 2021 eksamenskandidater.

Find pop-up-lokaliteter, der er anmodet om til september 2021-eksamensadministrationen her