IBLCE-testcentrum en pop-up sitenetwerk

(IBLCE Test Centre and Pop-up Site Network — Dutch)

Als u zich al hebt aangemeld of geïnteresseerd bent in het aanvragen van de IBCLC-examenadministratie van september 2021, geeft IBLCE u aanvullende informatie over locaties van testcentra. Deze pagina wordt tot het begin van het examen in september bijgewerkt om u op de hoogte te houden.

Test Center Wereldwijd netwerk

Via de testleverancier van IBLCE hebben IBCLC-examenkandidaten toegang tot meer dan 500 testcentra in 88 landen, een van de grootste wereldwijde testnetwerken. Om locaties van testcentra te zien, gaat u naar de Prometric-website om naar uw voorkeurslocatie te zoeken. Afspraak maken op een testlocatie vindt plaats in juli / augustus voor het examen van september 2021. Prometric biedt ook informatie met betrekking tot het sluiten van testcentra, wat vooral belangrijk is nu lokale en landspecifieke COVID-19-beperkingen van invloed kunnen zijn op lokale testcentra.

Aanvullende “pop-upsite” -locaties

Voor regionale of geografische gebieden waar er geen testcentrum is of waar de capaciteit van het testcentrum beperkt is, afhankelijk van het IBCLC-kandidaatvolume, werkt IBLCE om extra locaties mogelijk te maken die bekend staan als “Pop-up Sites”.

Op basis van trends in recente gegevens van eerdere kandidaten vindt u hieronder een lijst met pop-upsites die de IBLCE heeft aangevraagd voor het examen van september 2021. Gezien lokale beperkingen met betrekking tot de COVID-19-pandemie en het proces dat betrokken is bij het faciliteren van deze sites, is het mogelijk dat een of meer van deze sites uiteindelijk niet beschikbaar zijn. Indien beschikbaar, accepteren ze mogelijk ook geen planning tot eind juli of augustus. We begrijpen de uitdaging van het leven in deze onzekere tijden, dus IBLCE heeft deze opties bedacht voor 2021 examenkandidaten.

Vind hier pop-uplocaties die zijn aangevraagd voor de examenadministratie van september 2021