Testni center IBLCE in mreža pojavnih spletnih mest

(IBLCE Test Centre and Pop-up Site Network — Slovenian)

Če ste se že prijavili ali ste zainteresirani za prijavo na izpit za IBCLC septembra 2021, vam IBLCE zagotavlja dodatne informacije o lokacijah testnega centra. Ta stran bo posodobljena do začetka izpita septembra, da boste obveščeni.

Globalno omrežje testnega centra

Preko preizkuševalnega prodajalca IBLCE imajo kandidati za izpit IBCLC dostop do več kot 500 preskusnih centrov v 88 državah, ki so ena največjih svetovnih testnih mrež. Če si želite ogledati lokacije preskusnih centrov, obiščite spletno mesto Prometric in poiščite želeno lokacijo. Načrtovanje sestanka na mestu testiranja bo julija / avgusta za izpit septembra 2021. Prometric ponuja tudi informacije v zvezi z zaprtji preskusnih centrov, ki so še posebej pomembne zdaj, saj lahko lokalne in državne omejitve COVID-19 vplivajo na lokalne preskusne centre.

Dodatne “Pop-up strani» Lokacije

Regionalnih ali geografskih območjih, kjer ni test center ali pa je omejen test center sposobnost, odvisna od obsega kandidatke IBCLC, IBLCE deluje tako, da olajša dodatne lokacije, znane kot “pop-up strani.”

Na podlagi trendov v zadnjih podatkih mimo kandidatk spodaj je seznam z pop-up strani, ki je IBLCE zahteva za preiskavo september 2021. Glede na lokalne omejitve, povezane s pandemijo COVID-19 in postopkom, povezanim s pospeševanjem teh spletnih mest, je mogoče, da eno ali več teh mest na koncu ne bo na voljo. Če so na voljo, lahko tudi ne sprejmejo voznih redov do konca julija ali avgusta. Razumemo izziv življenja v teh negotovih časih, zato je IBLCE te možnosti oblikoval za kandidate za izpit 2021.

Tu poiščite mesta s pojavnimi spletnimi mesti, zahtevana za upravo za izpit septembra 2021