Ažuriranje od 28. siječnja 2021: Ažurirani registar IBCLC sada je dostupan

Update as of January 28, 2021: Updated IBCLC registry now available

Javni registar IBLCE-a ažuriran je tako da uključuje ažuriranja certifikata iz pregleda IBCLC-a za 2020. godinu i ponovne certifikacije od strane CERP-a.

Uz ažuriranja temeljena na certifikatima / recertifikacijama za 2020. godinu, IBLCE je također prešao na novi sustav. Registar je sada povezan sa internetskim sustavom upravljanja vjerodajnicama IBLCE-a. To znači da će se promjene vašeg imena, certifikata itd. Odraziti u roku od 24 sata – važno poboljšanje iz našeg starog registra, koji se mogao ažurirati tek nakon administracije pregleda.

Za IBCLC-ove koji trebaju provjeriti svoju potvrdu kod svog poslodavca ili drugih dionika, preporučujemo vam da koristite ovaj resurs. Davanje vašem poslodavcu veze i vašeg broja vjerodajnica (L- #) omogućit će im da sami potvrde vašu potvrdu. Također možete isprintati stranicu koju želite poslati.

Trebate pomoć u pronalaženju vašeg broja vjerodajnica? Ovdje saznajte više o pristupu svom računu u internetskom sustavu upravljanja vjerodajnicama IBLCE-a.


Podsjećamo, evo ostalih metoda provjere certifikata koje su vam trenutno dostupne:

  • Prijavite se na internetski sustav upravljanja vjerodajnicama IBLCE-a i pregledajte / ispišite svoj status certifikata na kartici “Moje vjerodajnice”. Saznajte više ovdje.
  • Pošaljite obrazac za potvrdu potvrde u ime svog poslodavca ili onoga tko treba potvrdu vaše potvrde.
  • IBCLC-ovi koji su ponovno certificirali CERP-ovi također su dobili službenu e-poštu koja se može koristiti za provjeru njihove ovjere.

IBLCE je prepoznao potencijalne mogućnosti digitalnih certifikata. Za one koji su certificirali ili resertificirali 2020. godine, opcija digitalnog certifikata bit će dostupna 2021. godine. Ne morate tražiti certifikat. Bit će im dostavljeni do 2020. novi i ponovni certifikati IBCLC-a kada budu dostupni. IBLCE će ažurirati COVID-19 Resource Center i e-poštom će vas obavijestiti o ažuriranju.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite regionalnom mjestu IBLCE koje vas služi.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020