Opdatering fra 28. januar 2021: Opdateret IBCLC-registreringsdatabase er nu tilgængelig

Update as of January 28, 2021: Updated IBCLC registry now available

IBLCEs offentlige register er opdateret til at omfatte certificeringsopdateringer fra 2020-IBCLC-undersøgelsen og gencertificering af CERP’er.

Ud over opdateringer baseret på 2020-certificeringer / gencertificeringer er IBLCE også migreret til et nyt system. Registret er nu knyttet til IBLCEs online legitimationsstyringssystem. Det betyder, at ændringer i dit navn, certificering osv. Vil blive reflekteret inden for 24 timer – en vigtig forbedring fra vores gamle registreringsdatabase, som kun kunne opdateres efter eksamensadministrationer.

For IBCLC’er, der har brug for at kontrollere deres certificering hos deres arbejdsgiver eller andre interessenter, opfordrer vi dig til at bruge denne ressource. At give din arbejdsgiver linket og dit legitimationsnummer (L- #) giver dem mulighed for at bekræfte din certificering alene. Du kan også udskrive den side, der skal indsendes.

Brug for hjælp til at finde dit legitimationsnummer? Lær mere om adgang til din konto i IBLCEs online legitimationsstyringssystem her.


Som en påmindelse er her de andre certificeringsbekræftelsesmetoder, der i øjeblikket er tilgængelige for dig:

  • Log ind på IBLCEs online legitimationsstyringssystem og se / udskriv din certificeringsstatus på fanen “Mine legitimationsoplysninger”. Lær mere her.
  • Indsend en certificeringsbekræftelsesformular på vegne af din arbejdsgiver, eller hvem der har brug for verifikation af din certificering.
  • IBCLC’er, der blev bekræftet igen af ​​CERP’er, modtog også en formel e-mail, der kan bruges til at bekræfte deres certificering.

IBLCE har identificeret mulige digitale certifikatmuligheder. For dem, der certificerer eller gencertificeres i 2020, vil en digital certifikatmulighed være tilgængelig i 2021. Du behøver ikke at anmode om et certifikat. De leveres til 2020 nye og gencertificerende IBCLC’er, når de er tilgængelige. IBLCE opdaterer COVID-19 Resource Center og sender dig en e-mail, når der er en opdatering.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte den IBLCE regionale placering, der betjener dig.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter