Update vanaf 28 januari 2021: bijgewerkt IBCLC-register nu beschikbaar

Update as of January 28, 2021: Updated IBCLC registry now available

Het openbare register van IBLCE is bijgewerkt met certificeringsupdates van het IBCLC-onderzoek van 2020 en hercertificering door CERP’s.

Naast updates op basis van 2020-certificeringen / hercertificeringen, is IBLCE ook gemigreerd naar een nieuw systeem. Het register is nu gekoppeld aan het online referentiesysteem van IBLCE. Dit betekent dat wijzigingen in uw naam, certificering, enz. Binnen 24 uur worden weergegeven – een belangrijke verbetering ten opzichte van ons oude register, dat alleen kon worden bijgewerkt na examenadministraties.

Voor IBCLC’s die hun certificering bij hun werkgever of andere belanghebbenden moeten verifiëren, raden we u aan om deze bron te gebruiken. Als u uw werkgever de link en uw inlognummer (L- #) verstrekt, kan hij uw certificering zelf verifiëren. U kunt de pagina ook afdrukken om in te dienen.

Hulp nodig bij het vinden van uw inlognummer? Lees hier meer over toegang tot uw account in het online referentiesysteem van IBLCE.


Ter herinnering, hier zijn de andere certificeringsverificatiemethoden die momenteel voor u beschikbaar zijn:

  • Log in op het online referentiesysteem van IBLCE en bekijk / print uw certificeringsstatus op het tabblad “Mijn legitimeringen”. Lees hier meer.
  • Dien een certificeringsverificatieformulier in namens uw werkgever of iemand die verificatie van uw certificering nodig heeft.
  • IBCLC’s die opnieuw zijn gecertificeerd door CERP’s hebben ook een formele e-mail ontvangen die kan worden gebruikt om hun certificering te verifiëren.

IBLCE heeft mogelijke opties voor digitale certificaten geïdentificeerd. Voor degenen die in 2020 gecertificeerd of hercertificeerd zijn, komt er in 2021 een digitale certificaatoptie beschikbaar. U hoeft geen certificaat aan te vragen. Ze zullen worden geleverd aan nieuwe en hercertificerende IBCLC’s in 2020, indien beschikbaar. IBLCE zal het COVID-19 Resource Center updaten en u een e-mail sturen als er een update is.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de regionale IBLCE-locatie die u van dienst is.

← Informatiecentrum voor COVID-19