Ενημέρωση από 28 Ιανουαρίου 2021: Το ενημερωμένο μητρώο IBCLC είναι πλέον διαθέσιμο

Update as of January 28, 2021: Updated IBCLC registry now available (Greek)

Το δημόσιο μητρώο της IBLCE έχει ενημερωθεί ώστε να περιλαμβάνει ενημερώσεις πιστοποίησης από την εξέταση IBCLC 2020 και την επαναπιστοποίηση από CERPs.

Εκτός από τις ενημερώσεις που βασίζονται σε πιστοποιήσεις / επαναπιστοποιήσεις 2020, το IBLCE έχει επίσης μετεγκατασταθεί σε ένα νέο σύστημα. Το μητρώο είναι πλέον συνδεδεμένο με το διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων της IBLCE. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές στο όνομά σας, η πιστοποίηση κ.λπ. θα εμφανιστούν εντός 24 ωρών – μια σημαντική βελτίωση από το παλιό μας μητρώο, το οποίο μπόρεσε να ενημερωθεί μόνο μετά τις εξετάσεις.

Για IBCLC που πρέπει να επαληθεύσουν την πιστοποίησή τους με τον εργοδότη τους ή άλλους ενδιαφερόμενους, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πόρο. Παρέχοντας στον εργοδότη σας τον σύνδεσμο και τον αριθμό διαπιστευτηρίου σας (L- #) θα του επιτρέψει να επαληθεύσει μόνη της την πιστοποίησή σας. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε τη σελίδα για υποβολή.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε τον αριθμό διαπιστευτηρίου σας; Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων της IBLCE εδώ.


Ως υπενθύμιση, ακολουθούν οι άλλες μέθοδοι επαλήθευσης πιστοποίησης που διατίθενται προς το παρόν:

  • Συνδεθείτε στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων της IBLCE και δείτε / εκτυπώστε την κατάσταση πιστοποίησής σας στην καρτέλα “Τα διαπιστευτήριά μου”. Μάθετε περισσότερα εδώ.
  • Υποβάλετε ένα έντυπο επαλήθευσης πιστοποίησης εκ μέρους του εργοδότη σας ή όποιος χρειάζεται επαλήθευση της πιστοποίησής σας.
  • IBCLC που πιστοποιήθηκαν εκ νέου από CERP έλαβαν επίσης ένα επίσημο email που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση της πιστοποίησής τους.

Η IBLCE έχει εντοπίσει πιθανές επιλογές ψηφιακού πιστοποιητικού. Για όσους έχουν πιστοποιήσει ή πιστοποιήσει το 2020, μια επιλογή ψηφιακού πιστοποιητικού θα είναι διαθέσιμη το 2021. Δεν χρειάζεται να ζητήσετε πιστοποιητικό. Θα παρέχονται στο 2020 νέα και επαναπιστοποιητικά IBCLC όταν είναι διαθέσιμα. Το IBLCE θα ενημερώσει το Κέντρο πόρων COVID-19 και θα σας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν υπάρχει ενημέρωση.

Εάν έχετε απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την τοπική τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί.

← Επιστρέψτε στο Κέντρο Πόρων COVID-19